Sedat Peker uğurlu geldi

Sedat Peker uğurlu geldi

15 Temmuz 2017’de Balıkesir’de sevenleriyle buluşan Peker’e 10 numaralı Balıkesirspor forması hediye edilmişti.

Haftalardır galibiyete hasret kalan Balkesler lideri devirmenin keyfini yaşıyor. Peker’in atkıları kırmızı-beyazlılara şans getirdi.

Geçtiğimiz yıl Balıkesir’i ziyaret eden ve sevenleri ile bir araya gelen ünlü işadamı Sedat Peker, o ziyarette kendisine hediye edilen kışlık atkı ile Balkes formasına, zorlu Gençlerbirliği maçı öncesi gönderdiği yüzlerce atkı ile teşekkür etti. Dostları ile buluştuğu toplantıda Balıkesirspor taraftarının yazlık atkısı olmadığını öğrenen ünlü işadamının bir tarafında ‘Balıkesirspor’ diğer tarafında ise ‘Sedat Peker’ yazan, Türk bayrağı ve Balkes logosu ile süslenen atkıları hafta sonu oynanan Gençlerbirliği maçı öncesi seyirciye dağıtıldı.

Ligde 10 puanla düşme hattında zor günler yaşayan Balıkesirspor Baltok, mağlubiyeti bulunmayan lider Gençlerbirliği karşısında çıkış hesapları yaparken, taraftarın da maça ilgisi oldukça fazla oldu. Maçın başlamasına saatler kala tribünleri dolduran taraftarlar, kendilerine yapılan bu jest karşısında duygulanarak teşekkür ederken, maç saati emniyet güçlerinin ‘Siyasi mesaj içeriyor’ gerekçesiyle atkıları toplaması ise tepki topladı. Balkes sevdalıları, Türk bayrağının hangi siyasi mesajı içerdiğini ve kimleri rahatsız ettiğini anlamadıklarını dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.