Sedat Peker ve Fatih Tezcan'dan şehit ailesine ziyaret!

Sedat Peker ve Fatih Tezcan'dan şehit ailesine ziyaret!

Sedat Peker bu kez de 15 Temmuz Şehitlerinden Murat Akdemir'in ailesini ziyarette bulundu.

Gazeteci-Yazar Fatih Tezcan ile birlikte 15 Temmuz Şehitlerinden Murat Akdemir'in ailesine ziyarette bulunan Peker, ziyaret sonrası sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla önemli konulara değindi.

İşte Peker'in o duygu dolu paylaşımı...

"15 Temmuz Şehitlerimizden Murat Akdemir kardeşimizin ailesine ziyarette bulundum... Bu ziyarette şehidimizin küçük oğlu Muhammed Efe Akdemir’le de tanışıp sohbet etme imkanımız oldu. Yüce Allah’ım bahtını güzel etsin... Şehidimizin saygıdeğer babası İsmail Akdemir Bey ile de uzunca sohbetlerde bulunduk. Kendisinin vakur duruşu şahsımı gerçekten çok etkiledi... Yüce Allah ondan razı olsun.

img-20191013-wa0003.jpg

MANEVİYATIMIZI YÜKSEK TUTALIM

Kıymetli dostlarım, ülkemizin tarihi boyunca geçtiği en önemli sınavlardan bir tanesini bu günlerde yaşamaktayız... Maneviyatımızı yüksek tutarak şehit ailelerini ziyaret edip, onlara hiç bir zaman yalnız olmadıklarını hissettirmeliyiz...

HEPİMİZİN TEK BİR ÖLÇÜSÜ OLMALI

Kardeşlerim şehit haberleri geldiği zaman PKK’ya lanet okumak yerine, hata yapıp Kürt kardeşlerimizin tamamına kötü söz söyleyecek şekilde genellemeler asla yapmamalıyız. Hepimizin tek bir ölçüsü olmalı... Yüce Allah’ımıza devletimizi, milletimizi seven herkesi kardeş görmeliyiz... Bu kutsallarımızı sevmeyen, onlara saygısızlık eden bütün herkesi de ayrım gözetmeksizin düşmanımız kabul etmeliyiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.