Sedat Peker'den FETÖ tepkisi

Sedat Peker'den FETÖ tepkisi

Sedat Peker, misafir olarak davet edildiği Hafızlar Derneği’nin Barış Pınarı Harekatı adına düzenlediği dua programına katıldı.

“Kur’an Ziyafeti” isimli programda Türkiye’de çeşitli yarışmalarda birinci olan hafızlar Türk ordusu için Fetih Sureleri’yle birlikte dualar okudu. Peker, katıldığı davet ile ilgili resmi sitesinde de bir yazı paylaştı. 

İşte, önemli açıklamaların yer aldığı yazının tamamı;

"Kıymetli dostlarım,

BARIŞ PINARI HAREKATI’na katılan askerlerimizin galibiyeti için HAFIZLAR DERNEĞİ’nin Üsküdar ilçesinde  düzenlemiş olduğu davete katılarak hafızlarımızın okuduğu FETİH DUA’sını dinledik. (YÜCE ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN...)

Ayrıca bu geceyi düzenleyenlerden biri de Afrika kıtasında mağdur insanlar için çalışmalar yapan  UMUT YAĞMURLARI  isimli insani yardım derneğiydi. Yapmış oldukları faaliyetlerin görsellerini hem mutluluk hem de hüzünle seyrettim. (Gençliğimin ilk yıllarından bugüne Afrika kıtasına yardım etmeyi hiç bir zaman unutmadım. Samimiyetlerine inandığım bu değerli derneğe de imkanlar dahilinde mutlaka destek sağlayacağım.)

Gece benim için mükemmel bir şekilde geçmekteyken bir şey çok dikkatimi çekti. Programın içerisinde yapılan sinevizyon gösterisinde ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ’nin  gece yarısı çektikleri bir video gösterildi. Bu videoyu ben daha önce kendi sayfalarımda yayınlamıştım. Ayrıca da her gün en az 4-5 kez dinlerim çünkü onu dinlediğimde mücadele azmimin çoğaldığını hissediyorum.

Şiir okunurken şiirin içerisindeki (ne kahpe fetönün piçleri) bölümü çıkarılmıştı. Derneğin başkanını yanıma davet ederek, ‘’Bu bölüm neden okunmadı. Ben bu şiiri ezberden biliyorum, bu nasıl olabilir?’’ diye sorduğumda kendisi ben diğer konuklarla resim çekilirken bir araştırma yaparak yanıma geldi. ‘’İnternetten bu şekilde indirmişler.’’ diye bilgi verdi.

Bende orada bulunan arkadaşlara şunu söyledim. ‘’Buraya kadar girebiliyorlarsa gerçekten büyük bir sorunumuz var. Herkes çok daha dikkat etmeli.’’ dedim. (Fetö ile samimi olarak mücadele eden tüm devlet görevlilerine saygılarımı sunuyorum ancak şu soruyu kendi kendime sormaktan da bir türlü geri duramıyorum.)

Fetöcülerin askeriyeden daha fazla örgütlendikleri devletin diğer kurumları vardı. Bunlara nedense son yıllarda hiç operasyon yapılmıyor sadece askeriyede olanlara operasyonlar yapıldığını görüyoruz. 15 TEMMUZ’u askeriyenin içindeki fetöcüler yaptı ancak ALLAH aşkına bu ülkede askerden başka fetöcülerin olduğu birim yok mu? Kaç senedir bunlara neden bir operasyon yapılmıyor? (Beynimi kemiren bu deli sorunun cevabını bir türlü bulamıyorum.)
BİR UMUTTUR YAŞAMAK REİS SEDAT PEKER"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.