Sedat Peker'den FETö'cü Emre Uslu'ya tokat gibi yanıt

Sedat Peker'den FETö'cü Emre Uslu'ya tokat gibi yanıt

Fetullahçı Terör Örgütü yöneticilerinden firari Emre Uslu dikkat çeken bir tweet attı. Cemaatçi polis ve örgüt yöneticilerinin kirli yüzünü attığı tweet ile adeta itiraf eden Uslu’ya cevap Sedat Peker’den geldi!

Fetullahçı Terör Örgütü yöneticilerinden olan, aynı zamanda en çok aranan teröristler listesinde mavi listede bulunan Emre Uslu Twitter’dan dikkat çeken bir tweet attı. Fetullahçı terör örgütü mensuplarının kirli yüzünü, cemaatçi polislerin kumpaslarını adeta itiraf eden Emre Uslu’ya yanıt Sedat Peker’den geldi.

emre-uslu-tweet.jpeg

Emre Uslu'nun Tepki Çeken Tweeti

‘’Şunu öğrendik: Cemaatte büyük çoğunluk, hak ve adalet mücadelesi verirken, etkili bir grup da güç ve iktidar mücadelesi içindeymiş. Örn. Cemaatçi polis Sedat Peker’i mafyadan tutuklarken, Cemaat abisi Gülen’in saatini hediye etmiş. Güç ve hak mücadelesi şimdi cemaat içinde olacak’’

t1.jpg

Sedat Peker'den, FETÖ'nün üyesi Emre Uslu'ya Yanıt Geldi

Emre Uslu farkında olmadan Fetullahçıların kirli ve iki yüzlülüğünü attığı bu tweet ile bir kez daha teyit etti. Uslu’nun bu tweetine yanıt Sedat Peker’den geldi.

Peker şunları söyledi;

‘’Emre uslu bence sen halen daha hiçbir şey öğrenememişsin.

Artık donunuz düştü, kıçınız görüldü. İnsanlara her türlü iğrençliği yaptıktan sonra fetö’ye düşman olmasınlar diye ılımlı tipleri yollayıp insanların aklını karıştırdınız. (saat yollamanız gibi)
 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.