Sedat Peker'den FETö'cülere "sansürsüz" cevap

Sedat Peker'den FETö'cülere "sansürsüz" cevap

“Polis Korumasını Devletim Verdi Yasal Hakkımdan Feragat Ediyorum”

Sedat Peker, Fetöcü olduğu gerekçesiyle aranan Emre Uslu’ya dün gece Twitter hesabından sert çıkmıș ve onunla ilgili tweetler atmıștı. Peker, bugün Fetullahçı Terör Örgütü üyelerine seslendi.

Polis tarafından korunduğunu, çakar araçlarla gezerek kendisini ülkenin sahibi gibi gördüğünü öne sürüp sağda solda dedikodu yapanlara seslenen Peker, kendisini gözaltına aldırmak için uğraș verenlere de sert çıktı.

Galeyana Gelenlere Sansürsüz Cevap...

Çektiği videonun üstüne, șahsi Twitter hesabından “FETÖCÜLERİN KIȘKIRTMASI SONUCU GALEYANA GELEN BAZI DEĞERLİ DEVLET GÖREVLİLERİ VE VATANDAȘLARIMIZA KARȘI SAMİMİ CEVAPLARIMDIR. BU FİTNELERİ ÇIKARAN FETULLAHÇILARA KARȘI İSE CEVAPLARIM SANSÜRSÜZ OLARAK YER ALMIȘTIR. (+18)” notunu ekleyen Rizeli Peker, videoda șu ifadeleri kullandı:

“Ben Haddimi Bilirim”

“Malesef son günlerde șahsımı üzen konușmalar duymaktayım. Devletin yetkili polislerini, adli personelini, ayrıca hükümetteki insanları șahsıma karșı düșman etmek için çalıșmalar yapmaktadırlar. “Sedat Peker arabalarla, polis korumalarıyla gezerek, sanki ülkenin sahibiymiș gibi dolașıyor” diyorlarmıș. Ben haddimi bilen kardeșinizim. Ben hiçbir zaman kendimi bu ülkenin sahibi gibi hissetmedim, ancak çocukluğumdan bu yana ülkemizin ve kutsal değerlerimizin bir neferi, bir fedaisi olduğuma her zaman inandım.

“Polis Korumasını Devletim Verdi Yasal Hakkımdan Feragat Ediyorum”

Fetullahçı Terör Örgütünün, PKK terör örgütünün ve DHKPC terör örgütünün ölüm listelerinde yeraldığım için polis korumasını bana devletimiz verdi. Ayrıca koruma kararı olan kișilerin çakar kullanmaları da kanuni haklarıdır. Bunlar yasal hakkım olduğu halde, kullanmıș olduğum çakarların bazı ard niyetli insanlara dedikodu malzemesi sağlamaması adına bu hakkımdam feragat ediyorum. Yani bir daha bu hakkımı mecbur kalmadan asla kullanmayacağım.

“Beni Gözaltına Aldırmak İstiyorlarmış”

Yine bu ard niyetli kișiler devlet ve hükümet görevlilerine etki yapıp șahsımı gözaltına aldırtmaya çalıșıyorlarmıș. Kelepçeli görüntülerimi de kameralara yansıtıp sözde karizmamı da çizdirteceklermiș. İnșallah böyle bir șey olmaz, ancak olursa da o kelepçeler bizim karizmamızı çizmez, sadece bize șeref verirler. Ayrıca da beni haksız yere hapse attırmak bana onur verir, șerif verir.

“Nasıl Bir Suç İcad Edecekler, Merak Ediyorum”

Benim tek merak ettiğim șey, șahsımı gözaltına almak için nasıl bir suç icad edebilecekleridir. Yolda bulduğum parayı bile almıyorum. Kesin düșmanlarım bana tuzak kurmak için parayı buraya bırakmıșlardır diyorum. Gerçekten bu hikayenin sonunun nasıl biteceğini ben de çok merak etmekteyim. 

“Allahın Verdiği Canı Ancak Allah Alır”

Kıymetli dostlarım, ben, yani kardeșiniz amentüye iman etmiș bir insandır. Bu sebeple beni sadece Yüce Allahın koruyacağına, yada ömrümü yalnızca Yüce Allahın sonlandıracağına inanıyorum. Șahsıma karșı yapılan bu tip kalleș organizasyonların çoğunun fitilini ateșleyen Fetöcülere de șunu söylemeyi bir borç bilirim. Sizler sadece ülkemizin düzenini değil, cezaevlerinin düzenini dahi bozdunuz, avukatınızla eșcinsel ilișki yașarken yakalanıp bașka cezaevlerine paket oldunuz.

“Cezaevlerine Vibratör Sokuyorlar”

Eski zamanlarda, yani sizden önce cezaevlerine gizliden, silah, bıçak ve telefon sokulurdu. Sizinkiler ise șimdilerde vibratör ve kayganlaștırıcı jel sokuyorlar. Tüm kahpelere inat bir umuttur yașamak. Allaha emanet olun kardeșlerim…”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.