Sedat Peker’den PKK’ya sert yanıt!

Sedat Peker’den PKK’ya sert yanıt!

Cumhur İttifakı’nı destekleyen Sedat Peker için, “Şimdi DAİŞ faşistleri nasıl diz çöküyor, teslim oluyorlarsa AK Parti-MHP faşist zihniyetinin, Sedat Peker benzeri çetelerin de yarın İstanbul sokaklarında diz çökeceği kesindir” sözlerine sert cevap geldi.

PKK’nın sözde Yürütme Komitesi üyesi olan Duran Kalkan isimli teröristin uluslararası basına yaptığı açıklamalarda Cumhur İttifakı’nı destekleyen Sedat Peker için, “Şimdi DAİŞ faşistleri nasıl diz çöküyor, teslim oluyorlarsa AK Parti-MHP faşist zihniyetinin, Sedat Peker benzeri çetelerin de yarın İstanbul sokaklarında diz çökeceği kesindir” sözlerine sert cevap geldi. 

Teröre ve yandaşlarına pabuç bırakmayan Sedat Peker, bu kez de sosyal medya sitelerinde paylaştığı videoda Mehmet Akif Ersoy’un ‘Zulmü alkışlayamam’ adlı şiirinden verdiği örnekle göndermede bulunurken, vatan hainlerine gereken cevabı vererek haddini bildirdi. 

Peker açıklamalarında, “Duran Kalkan adlı teröristin uluslararası basına yaptığı açıklamalarda Sedat Peker ve benzeri çeteler Türkiye’de diz çökecektir’ demiş. Bu insanın şahsımı hala tanıyamamış olması kesinlikle şahsının ayıbı olduğunu düşünmekteyim. Ben haşa ölümsüz değilim, elbet bir gün öleceğim. ‘Ben ölmeyeceğim’, ‘öldürülmeyeceğim’ diye hiçbir iddiada bulunmadım. Benim iddiam, hiçbir gücün değil beni diz çöktürmek, boynumu dahi eğemeyecekleri üzerine olmuştur. Bu yaşıma kadar da bu sözümü birçok kez kanıtladığımı düşünüyorum. Büyük üstat Mehmet Akif Ersoy’un bir şiirinde şöyle söylüyor: ‘Yumuşak başlı isem kim dedi uysal koyunum. Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!’ PKK’nın sözde üst düzey yöneticisi Duran Kalkan, kandırılarak ailelerinden kaçırılmış genç kızlardan kendisine oluşturduğu haremini eğer ki bırakabilirse, buyursun gelsin. Biz kendisini her daim her şartta bekleriz” ifadelerine yer verdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.