Sedat Peker'den sosyal medyada ilgi çeken açıklama

Sedat Peker'den sosyal medyada ilgi çeken açıklama

"Bir Ülkenin Gerçekten Sahibi Olabilmek Sokaklarına Sahip Olmaktan Geçer"

İşadamı Sedat Peker, kişisel bloğundan ve sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaptı. Peker açıklamasında bir ülkeye sahip olabilmek için sokaklarına sahip olunmalı sözlerini yineledi.

Peker, bu sözlerinin ardından dostlarının kafeterya, çay bahçesi, büfe, restoran, otopark, taksi durağı gibi mekanlar açtığını ifade ederek onlara teşekkür etti.

İşte Sedat Peker'in O Açıklaması;

Kıymetli dostlarım,

Daha önceki sohbetlerimde ‘’Bir ülkenin gerçekten sahibi olabilmenin en önemli kuralı o ülkenin sokaklarına ve finansına sahip olmaktan geçer.’’ demiştim.

Bu yüzden dolayı da TÜRK İSLAM DAVASI’na inanmış tüm dostlarımıza sokaklara hakim olmak için kafeterya, çay bahçesi, büfe, restoran, otopark, taksi durağı gibi mekanlar açmaları yönünde tavsiyelerde bulunmuştum. Birçok arkadaşımız Türkiye’nin her yerinde bu tip mekanlar açmaya başladılar. (Sağolsunlar, var olsunlar...) Ben de elimden geldiğince bu tarz mekanların açılışlarına katılmaya çalışıyorum.

Bazen dostlarım bana, ‘’Gittiğin yerler arkanda herhangi bir parti ve basın desteği olmadan bu kadar kalabalık nasıl oluyor.’’ diyorlar. Bu soruya cevabım hep şu yönde olmuştur, “YÜCE ALLAH DOSTLARINI DOSTSUZ BIRAKMAZ. YÜCE ALLAH’a dost olabilecek kadar kendimi yeterli görmüyorum ancak her ne olursa olsun YÜCE ALLAH‘ın rızasını kazanmak için kendimi geliştirmeye çalıştığımdan YÜCE ALLAH’ımın beni gittiğim yerlerde asla dostsuz bırakmayacağını biliyorum.’’ diyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.