Seferihisar Belediyesi Mandalina Şenliğine başvurular başladı

Seferihisar Belediyesi Mandalina Şenliğine başvurular başladı

Seferihisar Belediyesi tarafından yapılan açıklamada 10 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mandalina Şenliğine ilişkin bir açıklama yapılarak Mandalina Yiyecek Yarışması için başvuruların başladığı duyuruldu.

MEDYA EGE - Seferihisar Belediyesi, 23. Mandalina Şenliği hazırlıklarına başladı. 10 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek olan şenlik, Seferihisar Kapalı Pazar Yeri’nde saat 14.00'te başlayacak. Şenlik, birbirinden eğlenceli etkinliklerin yanı sıra, çeşitli dans gösterileri ve yarışmalara sahne olacak.

Belediye tarafından şenliğe ilişkin yapılan açıklamada Mandalina Yiyecek Yarışması için başvuruların başladığı duyuruldu.

İlçenin en önemli üretim ürünü olan mandalinanın üreticilerinin desteklendiği şenlikte narenciye üretiminin dünü, bugünü ve yarını tartışılacak. Her yıl olduğu gibi yine şenliğin kral ve kraliçesi seçilecek. Katılımcı adayların 15 - 20 yaş aralığında olması gereken yarışmaya başvurular, 1 Aralık tarihine kadar Seferihisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve 444 7 743 (dahili:129) numaralı hat üzerinden yapılabilecek. Şenlikte ayrıca; “En İyi Mandalina Yarışması”, “Mandalinalı Hediyelik Eşya Yarışması”, “Mandalinalı Yiyecek Yarışması” da yapılacak.

seferihisar-mandalina-senligi-4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.