Seferihisar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün operasyonları sürüyor!

Seferihisar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün operasyonları sürüyor!

İzmir'in Seferihisar ilçesi Emniyet Müdürü Temel Salman, 2020 yılı itibariyle bu güne kadar gerçekleşen son bir aylık operasyonların toplam listesi hakkında bilgi verdi.

Seferihisar'da asayişe yönelik yapılan çalışmalarda, cinsel suçlarla ilgili 2 olay, kasten öldürmeye teşebbüsten 1 olay, Hırsızlık, Dolandırıcılık ve Yağma suçlarından 12 olay, Yasadışı Silah Bulundurmaktan 1 olay, Terör örgütü propagandası yapmaktan 2 olay, Uyuşturucu madde ticareti yapmaktan 1 olay ve Uyuşturucu madde kullanmaktan 1 olay meydana gelmiş, bu olaya karıştıkları tespit edilen toplam 35 şüpheli yakalanarak adli mercilere sevk edildi.

 Ekiplerimizce yapılan çalışmalarda haklarında yakalama müzekkeresi ile Aranan toplam 17 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edildi. Yakalanan şahıslardan toplam 12 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Seferihisar İlçesinde yasadışı olarak Tütün ve Tütün mamulleri satışı yaptığı tespit edilen toplam 10 işyeri denetlenmiş ve bu denetimlerde toplam 30 Kg. kaçak tütüne ve satışı yasak tütün ürünlerine el konuldu. Ayrıca yapılan denetimlerde toplam 101 şişe kaçak ve sahte içkiye el konulduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.