Seferihisar'da Korona Virüse yakalanan hasta sayısı

Seferihisar'da Korona Virüse yakalanan hasta sayısı

11 Mart’tan itibaren Türkiye’yi etkisi altına alan Koronova virüsü il ve ilçeler de vaka sayılarını artarken herkesin panik halinde merak ettiği Seferihisar ilçesindeki vaka sayıları ne durumda?

Ezgi Yeşil -Seferihisar Nejat Hepkon Devlet Hastanesi Başhekimin verdiği net verilere göre Seferihisarda korona şüphesi ile pozitif çıkan hasta  sayısı 7 ye ulaşırken, yeni yapılan test sonuçları ile birlikte dışarıdan gelen hastanın ise 4 olduğunu yani toplam 11 kişinin korona virüsü taşıdığı tespit edildi. 
Kişilerin kimler ile temas ettiği araştırılırken, yetkililer mümkün olduğunca dışarı çıkmama konusunda vatandaşları uyarıyor. 
En az riskli bölge olarak bilinen Foça, Aliağa ve Seferihisar’ın daha az sayıya ulaşmış olmasıyla yayınlanan duyurular bölgedeki vatandaşları rahatlatırken dışarıdan gelen hastalar ve sokağa çıkan vatandaşların bundan böyle daha dikkatli olması gerektiğini bildiriyor. 
Maske eldiven ve hijyen kurallarına mutlaka uyun! 
Maskesiz dolaşan vatandaşlar hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılacağını duyuran İçİşleri Bakanı, Süleyman Soylu vatandaşları daha duyarlı olmaları konusunda uyardı

  •  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.