Seferihisar'da personelden başkana büyük sürpriz

Seferihisar'da personelden başkana büyük sürpriz

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer seçilmesinin 9.yılında, belediye çalışanları, CHP İlçe Yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları’nın sürpriz programında sevgi seliyle karşılaştı.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, göreve gelişinin 9.yıldönümünde büyük bir sürpriz yaşadı. Başkanı Soyer’i evinden çıktıktan sonra yolda karşılayan belediye çalışanları, Başkanla birlikte belediyeye alkışlar eşliğinde yürüdü.

Seferihisar Belediyesi çalışanlarının günlerdir Başkandan gizli olarak planladığı sürpriz program, 30 Mart Cuma günü gerçekleşti. Her sabahki gibi evinden saat 08.00’de çıkan Başkan Soyer’i önce bir grup belediye çalışanının Sığacık’ta arabalarla karşıladı. Grup, Başkan Soyer’le birlikte ilçe girişi Atatürk Caddesi’ne kadar geldi. Anıevi önünde bekleyen personellerle buluşan konvoy, belediyeye kadar alkışlar ve marşlar eşliğinde yürüdü.

Yürüyüşe tüm belediye çalışanlarıyla beraber, Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer, kızı Duygu Soyer, CHP İlçe Başkanı İsmail Yetişkin ve ilçe yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Günay Öksüz, Gençlik Kolları Başkanı Akın İldeniz ve yönetimleri de tam kadro katıldı.

HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM

Belediye önünde bir konuşma yapan Başkan Soyer; “ 9 yıl geçmiş, baya bir zaman olmuş. O günden bu güne ailemiz hep genişledi. İlk günden beri bir şeyi hep korumaya çalıştık O da Seferihisar’a olan sevgimiz, daha çok çok çalışma isteğimiz. Ve çok şükür ki Seferihisar’da iyi şeyler yapmaya devam ettik. Seferihisar daha çok şeye layık ve daha yapacak çok işimiz var. Ben dokuz yılın sonunda kendi açımdan şunu söyleyebilirim. Hiçbirinizin ne gururunu ne kalbini kırmadım, kırmak istemedim. Kırdıysam da bilin ki istemeden yapmışımdır. Hepiniz tek tek en derinimde yer sahibisiniz. Bütün kalbimle hepinizi tek tek çok sevdiğimi söylemek isterim. Çok güzelsiniz, iyi ki varsınız. Sizlerle çalışmak benim için büyük onur. Sağ olun var olun. Hepinizin huzurunda saygıyla eğiliyorum” dedi.

YETİŞKİN; “SENİNLE HER MÜCADELEYE VARIZ”

CHP Seferihisar İlçe Başkanı İsmail Yetişkin; Bugün çok gurur verici bir gün. Ne kadar büyük bir aile olduğumuzu görüyoruz. Hepinize verdiğiniz emekler nedeniyle teşekkür ediyorum. Özellikle de başkanımız için de şunu söylemek istiyorum: Biz sonuna kadar arkandayız. Sen bizim canımız, liderimizsin. Seninle birlikte her mücadeleye varız” dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.