Seferihisar'da sakin siyaset

Seferihisar'da sakin siyaset

Oluşum Medya'nın projesine AK Parti'li Ümit Avcı'dan destek

Seferihisar ilçesinde başarılı yayıncılık işlerinin yanısıra sosyal sorumluluk projeleriyle de adından bahsettiren Oluşum Medya, yerel seçimler öncesi bazı aday adaylarının kampanyalarına göndermede bulunurken, AK Parti Seferihisar Belediye Başkan aday adayı Ümit Avcı'ya övgüde bulundu.

2-528.jpg

AK Parti'li Avcı'nın projelerine destek amacıyla sokak hayvanlarına çuvallar dolusu mama yardımı yapmasına atıfta bulunarak teşekkür eden Oluşum Medya, dikkat çeken makalesinde şu sözlere yer verdi:

31 Mart yerel seçimlere 90 gün kaldı. Seferihisar Belediye Başkan Aday adayları sözde çalışmalara devam ediyor.

Adayların netleşmemesi parti içinde bir sessizliğe bürünen tüm adaylar genel merkezlerden gelecek cevaplara adeta kendilerini endekslediler. Ancak bazı aday adayları belediye başkanlığa giden yolun sadece kendi sosyal medya sayfalarından geçtiğini tahmin ediyorlar.

Adaylar gün içerisinde kendine yakın gördükleri bir iki kişiyle çekilen fotoların adaylıklarında kesin gözüyle bakıyorlar. Oysaki elini sıkmadığın yanına gitmediğin bire bir yanına gitmeyip derdini dinlemediğin kişilerin yanında olmadığın sürece size oy vereceğini tahmin ediyor musunuz?

Öte yandan Seferihisar’da yıllardan sonra bir ilki gerçekleştirerek kurduğumuz ve Seferihisar’a büyük bir güç katacağına emin olduğumuz internet televizyonumuz Oluşum tv’ye kurulduğu günden bu yana davet ettiğimiz adaylar sessizliğini korurken bunlardan sadece Ak parti aday adayı Ümit Avcı ve CHP Meclis üyesi aday adayı Hayri Sarıtepe katılarak tüm sorularımıza içtenliğiyle cevap vererek tarafsızlığımızı Seferihisarlılara bir kez daha gösterdik.  Oysa ki yıllar sonra kurulan bir TV kanalının Seferihisar siyasetine güç katacağına eminiz.

1-642.jpg

Öte yandan aday adayları koltuklarından kalkmazlarken bizler  bu soğuk havada sokak hayvanlarına  Oluşum Medya ekibi olarak sosyal sorumluluk projesi hazırladık. Mama dağıttık.  Bu proje kapsamında bize destek veren düşünen ve onları çuvallar dolusu mama takviyesinde bulunan Seferihisar Ak Parti A. Adayı Ümit Avcı’ya bizleri yanlız bırakmadığı için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Oluşum TV kanalı Seferihisar’da bulunan tüm siyasetçilere açıktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.