Seferihisarlı özel gençlerin hediyeleri Cumhurbaşkanı'na ulaştı

Seferihisarlı özel gençlerin hediyeleri Cumhurbaşkanı'na ulaştı

Seferihisar Atatürk Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Özel Eğitim KursMerkezi'nde eğitim alan özel gençlerin hediyeleri, Milletvekili Çankırı tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’a teslim edildi.

Seferihisar Atatürk Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Özel Eğitim Kurs Merkezi özel öğrencileri kendi elleri ile yaptıkları tespih ve takıyı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan’a iletilmesi ricasıyla Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı'ya geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği Seferihisar ziyaretinde teslim etmişti.

ak-parti-izmir-milletvekili-ceyda-bolunmez-cankiri-ozel-egitim-kurs-merkezi-ogrencisi-ceren-altinoz-ak-parti-seferihisar-ilce-baskani-ahmet-aydin.jpeg

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı emanet aldığı hediyeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’a iletti. Hediyeleri memnuniyetle kabul eden Emine Erdoğan, gençlerin el emeğiyle yaptıkları tespih ve kolye için özel gençlere selam ve sevgilerini iletti.

ak-parti-izmir-milletvekili-ceyda-bolunmez-cankiri-emine-erdogan.jpeg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Özel Gençlere Selam Özel gençlerin hediyelerini alan Cumhurbaşkanı, gençlere bir sürpriz yaptı. Gençlerin hediyelerinin Emine Erdoğan’a teslim edildiği sırada çekilmiş fotoğraflar Cumhurbaşkanlığı tarafından, üzerinde Cumhurbaşkanı’nın özel notu ve imzasıyla özel gençlere gönderildi. Fotoğrafın üzerindeki notta “Özel ve güzel gençlerimize sevgilerimle” yazıyordu.

Cumhurbaşkanlığı tarafından gönderilen fotoğraflar Seferihisar İlçe Kaymakamı Naci Aktaş ve AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın tarafından Seferihisar Atatürk Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Özel Eğitim Kurs Merkezi’ne teslim edildi.

seferihisar-kaymakami-naci-aktas-ak-parti-seferihisar-ilce-baskani-ahmet-aydin.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.