Şehirler arası ulaşıma kısıtlılık getirilmesi araç kiralamaya yönlendirdi

Şehirler arası ulaşıma kısıtlılık getirilmesi araç kiralamaya yönlendirdi

Turkrent şirketinin kurucusu Barkın Pınar ülkenin bu zor döneminde en güvenli ulaşımın hususi araçlarla yapıldığını belirtti

Salgının Türkiye’ye sıçramasıyla birlikte hükümetin zorunlu olmadıkça “evden çıkmayın” uyarısı  toplu ulaşımda yüzde 90’ların üzerinde azalmaya sebep oldu.  Şehirler arası yolculuğun valillik iznine bağlanması ve uçuşlarda kısıtlılığa gidilmesi vatandaşı araç kiralamaya yönlendirdi.
 
Virüsün Türkiye’de hissedildiği günden beri yoğun talep yaşayan Turkrent şirketinin kurucusu Barkın Pınar, “Ülkemizde son zamanlarda etkisini güçlü hissettiren koronavirüs salgını kısa süreli kiralamalarda talep oluşturdu. Bu zor süreçte işine gidip gelmeye devam eden çalışanlar ve şehir dışı yolculuk yapacak olanlar toplu ulaşım yerine hususi araçları tercih ediyor” dedi.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeye göre şehirler arası otobüs seyahatleri valilik iznine bağlandı. Sabiha Gökçen Havalimanı’nın geçici bir süre ile kapatılması, birçok hava yolu şirketinin uçuşları durdurması ve kısıtlama getirmesiyle birlikte şehir dışına gitmek zorunda olan vatandaş çareyi araç kiralamada buldu.  Konu ile ilgili Barkın Pınar, “Turkrent olarak ülkemizin bu zor döneminde vatandaşlarımıza en güvenilir hizmeti sunma gayreti içindeyiz. Şehirler arası toplu ulaşımın valilik iznine bağlanması ve kısıtlanması ile birlikte şehir dışında işi olan vatandaşlarımızdan son 2 günde talep görüyoruz.  İçinde bulunduğumuz bu hassas süreçte vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde seyahat etmeleri için otomobillerimiz müşterilerimize sıfır kilometre ve koronavirüse karşı dezenfekte edilerek teslim ediliyor. Salgın hastalık endişesi içinde olan vatandaşlarımızın işlerini bir an evvel güvenli bir şekilde halletmeleri için destek sağlıyoruz. Şehir dışına gitmek zorunda olan vatandaşlarımıza en güvenli hizmeti vererek bu zor süreçte bir nebze olsun fayda sağlamak için çalışıyoruz” dedi. 
 
Araç kiralamada sağlık çalışanlarına indirim

Ülke genelinde salgınla birlikte sağlık çalışanları büyük mücadele verirken, Türkiye’nin 81 ili sağlık personelini alkışlarla destekliyor. Turkrent de bu zor dönemde sağlık çalışanlarının yapacakları aylık araç kiralama işlemlerinde yüzde 30 indirim fırsatı sunuyor. 26 Mart-30 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak kampanya Turkrent’in filosunda bulunan tüm marka ve modelleri kapsıyor. Fırsattan yararlanmak isteyenler sağlık çalışanı olduklarına dair belge ile birlikte yaptıkları başvuruyla imkandan yararlanabilecek.  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.