"Sektör Günleri 2018" gerçekleştirildi

"Sektör Günleri 2018" gerçekleştirildi

“Gateway Kariyer Topluluğu” düzenlediği bu etkinliğinde alanında öncü bir çok firmayı iki gün gerçekleştiren etkinliğinde Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Konferans Salonunda ağırladı.

Her yıl düzenlenen, bu sene ise “Sektör Günleri 2018” i gerçekleştiren Ege Üniversitesi bünyesinde 1999 yılından beri alanında en aktif “Gateway Kariyer Topluluğu” düzenlediği bu etkinliğinde alanında öncü bir çok firmayı iki gün gerçekleştiren etkinliğinde Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Konferans Salonunda ağırladı.

26-27 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen etkinliğin ilk günü: FMCG alanında öncü firmalardan olan  PepsiCo, 2014 yılında yenilikçi atılımlarıyla pratik uçak bileti satımı konseptiyle Turna.com. Yıllardır ülkemizde yiyecek ve içecek sektöründe öncülerden onlan Nestle Professional. Denetim sektörünün 4büyüklerinden biri olan KPMG partneri ve motivasyon koçlarından olan Selim Geçit katılımcılara iş hayatından, deneyimlerinden, bünyesinde çalıştıkları firmaların işe alım süreçlerinden ve deneyimlerinden bilgiler aktarıyor.

Etkinliğin ikinci gününü ise deneyim bilgi ve birikimlerini katılımcılarla  paylaşan : Teknik ürün sanayisinde etkin rol alan Mahle, FMCG sektörünün diğer paydaşlarından olan Coca Cola İçecek ve milli sanayi girişimlerimizden olan Arçelik ve otomotiv sektörünün dünya çapında liderlerinden Ford Otosan’ın katılımlarıyla gelenekselleşen Sektör Günleri etkinliği son bulmuştur. Topluluk olarak teknoloji zirvesi olan ve 6 Mart tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Up To Date etkinliklerini duyurdular.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.