Selçuk İnan'a Şok Üstüne Şok

Selçuk İnan'a Şok Üstüne Şok

Galatasaraylı Selçuk İnan'a şok üstüne şok

Habertürk - Teknik direktör Jan Olde Riekerink’in Kayseri maçının ilk yarısı biter bitmez kendisini oyundan alıp Nigel de Jong’u sahaya sürmesiyle büyük bir şok yaşayan Selçuk İnan’ın takım üzerindeki etkisi yavaş yavaş kayboluyor...
Riekerink’in orta sahada yeni transferler De Jong ile Tolga Ciğerci’yi oynatmak istemesi, Kayseri maçının ikinci yarısında kaptanlık bandını takan Wesley Sneijder’ın 1. kaptan olmasının yolunu da açtı...
Hollandalı yıldızın, bundan sonra hem saha içinde hem de saha dışında takımın yeni şefi olacağı ve takım ile yönetim arasında köprü görevini üstleneceği konuşulmaya başlandı.


SELÇUK KOLAY PES ETMEYECEK
Performansını yetersiz bulduğu Selçuk İnan’ı yedek bırakmayı planlayan Hollandalı çalıştırıcı, Ç.Rize karşısında pazubendi de yine ikinci kaptan olan Wesley Sneijder’e teslim edecek. İki sezondur düşüş içinde olan Selçuk İnan’ın ise eski günlerine dönmek için idmanlarda daha hırslı bir şekilde mücadele edeceği kaydedildi.
Sabri Sarıoğlu’nun kadro dışı kaldığı dönemde takım kaptanlığı verilen Selçuk, emektar oyuncunun takıma geri dönmesine rağmen unvanını korumuş ancak iki futbolcunun arası bir hayli açılmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.