Selçuk Özdağ, Şehzadeler'de iftara konuk oldu

Selçuk Özdağ, Şehzadeler'de iftara konuk oldu

AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar yemeği programı Öğretmenevinde gerçekleşti.

 

AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar yemeği programı Öğretmenevinde gerçekleşti. Gerçekleşen iftar yemeğine katılan AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ’ın hedefinde MİT tırları davasında Enes Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından tepki eylemlerini başlatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vardı. Özdağ; “Yargı göreve başlayınca da AK Parti, CHP ve MHP’li Milletvekillerinden bazı Milletvekilleri yargılanmaya başlandı. Hukuk herkese dokunur. CHP Milletvekili Enes Berberoğlu’da MİT tırları operasyonuyla ilgili bir devlet sırrının kendisine ulaşması ve bunu Can Dündar’la paylaşması sonucu yargılandı. Yargılanması sonucunda da bir ceza verildi. Şimdi sokaklara çıkıyorlar. Cumhuriyet Halk Partililer! Sokaktan medet ummayın. Sokak kaos demektir. Neymiş; Kemal Kılıçdaroğlu’da yürüyecekmiş, Gandhi gibi olacakmış. Türkiye’nin Gandhisi imiş. Mahatma Gandhi Hindistan’da İngilizlere karşı kavga etti. İngilizler ülkesini işgal etmişti. Kılıçdaroğlu! Sen ne amaçla yürüyorsun” diye konuştu.

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar Manisa Öğretmenevinde gerçekleşti. Gerçekleşen iftara AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediyesi Başkan Vekili Şule Uygur, İl ve İlçe Yönetimi, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkanları ile teşkilat mensupları katıldı.

TONGUÇ; ÖNCELİĞİMİZ PARTİMİZİN VE ÜLKEMİZİN ÇIKARLARI

Ramazan ayının bereket, mağfiret, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve hoşgörü ayı olduğunu kaydeden AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, “Rabbim tuttuğumuz oruçları, kıldığımız namazları, yaptığımız ibadetleri kabul etsin inşallah. Aynı zamanda ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunların son bulması, yine yapılan kirli ittifakların bir an önce bitmesi ve aynı zamanda birbirleriyle yanyana dahi gelemeyecek insanların yüce Allah tarafından Türkiye üzerinde yaptıkları hesaplarının hepsi bozulsun diyoruz. Teşkilat mensuplarımızla bir arada iftar sofrasında orucumuzu açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik ve yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte her akşam bir başka yerde iftar ve sahur programlarında halkımızla beraber olmaya özen gösterdik. Şehzadeler İlçe Teşkilatı olarak kadın ve gençlik kollarımızla ihtiyaç sahibi insanların yanlarında olmaya büyük gayret gösteriyoruz. Şehzadeler İlçe Teşkilatı olarak atandığımız günden bu yana kadar gerçekleşen tüm seçimlerinde başarı gösterip, 15 Temmuz hain darbesini atlatarak en sonda 16 Nisan Referandumdan yine başarıyla çıkmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hiçbir zaman birlik ve beraberliğimizi kaybetmedik. Bunun başlıca sebebi de hiçbir zaman kişisel çıkarlarımızı partinin ve ülkemizin çıkarlarının önüne koymayışımızdandır” dedi.

HÜKÜMETLER NE KADAR GÜÇLÜ OLURSA ÜLKELER DE O DENLİ GÜÇLÜ OLUR

Ortadoğu’da yaşanan krizlerin en başlıca sebeplerinden birinin siyasal istikrarsızlık olduğunu ifade eden Ahmet Tonguç, “Hükümetler ne kadar güçlü olursa ülkeler de o denli daha istikrarlı ve güçlü olurlar. Bu nedenle teşkilatlar AK Parti’nin bel kemiğidir. Teşkilatlar güçlü olmazsa hükümetler de o denli güçlü olmaz. Bizim birlik, bütünlüğümüz, gücümüz güçlü olursa AK parti’de o denli güçlü olur. Bu nedenle her birey teşkilatın önemini ve yapmış olduğu görevin önemini bilerek hareket etmeli. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız ne diyorsa tüm o söylediklerini çok iyi bilmeli ve anlatmalıyız. Teşkilatımızdaki herhangi bir işimiz ve Manisa için yapılacak olan işlerde Ankara’ya ne zaman gitsek şu an aramızda bulunan Sayın Milletvekilimiz Selçuk Özdağ bizi başının üstünde karşıladı. Tüm teşkilatımız adına kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

GELENEKSEL SAHUR PROGRAMI 17 HAZİRAN’DA CUMHURİYET MEYDANINDA

AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatınca her yıl geleneksel olarak yapılan sahur programının 17 Haziran Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacağını belirten Tonguç, “Bilindiği üzere bu sahur programını her sene Alaybey’de gerçekleştiriyorduk. Ancak hafta sonu LYS sınavı olmasından dolayı bu sene sahur programını Cumhuriyet programında gerçekleştirme kararı aldık. Bu sahur programında Milletvekillerimizle, İl Başkanımızla, Belediye Başkanımızla ve tüm teşkilatlarımızla birlikte olmaktan onur duyacağız” dedi.

ÇELİK; ŞEHZADELER’DE RAMAZAN’I DOPDOLU YAŞIYORUZ

Düzenlenen iftar programından dolayı AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç’a, yönetimine ve teşkilat mensuplarına teşekkür eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ilçelerinde Ramazan ayını dolu dolu yaşadıklarını belirterek şunları söyledi, “Şehzadeler Belediyesi olarak ramazan ayı boyunca her akşam Cumhuriyet Meydanında iftar sofrası kuruyoruz. İftardan sonra Teravihe kadar Hacivat-Karagöz tarzı etkinliklerimiz var. Hafta sonları da Türk tasavvuf musikisi ve şiir dinletisi, konferans, söyleşi gibi Ramazan-ı Şerif’in de ruhuna uygun etkinliklerimiz var. Bununla da yetinmiyoruz her akşam bir başka mahallede yine iftar soframızı kuruyor ve herkesi bu iftar sofralarında bir araya getiriyoruz. Belki evimizde iftar yapamıyoruz ama Şehzadele büyük bir aile ve her akşam bir başka mahallede iftar sofralarını kurarak bu büyük ailemizle hep birlikte iftar yapıyoruz. Ramazan dolu dolu giderken işimize de devam ediyoruz. Ramazan’ın 2. Gününde Hacıhaliller’de büyük bir salonun temel atmasını gerçekleştirdik. 3. Gününde Hamzabeyli’de yaptığımız çok amaçlı salonun açılışını gerçekleştirdik. Tepecik mahallemizde kır düğün salonu ve halı sahanın temelini attık. 18 Haziran Pazar günü Bayındırlık Mahallemize ve civar mahallere hitap edecek olan taziye evinin açılışını gerçekleştireceğiz. 19 Haziran Pazartesi günü de Adnan Menderes’te iftardan önce yine çok amaçlı salonun açılışını gerçekleştireceğiz. Dolayısıyla durmak yok yola devam ediyoruz. Projelerimizle, hizmetlerimizle yine ara vermeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

TEŞKİLATLARIMIZ BİZİM ÇALIŞMALARIMIZI DA ATEŞLİYOR

AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli ise Şehzadeler İlçe Teşkilatının çalışmayı şiar edindiğini belirtti. Mersinli, “Ahmet Tonguç Başkanımızın öncülüğünde Şehzadeler ilçe teşkilatı ve mahalle teşkilatları çok önemli ve güzel çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Bu çalışmalarda bizleri ateşliyor ve daha iyi daha başarılı işlere imza atmamıza vesile oluyor” dedi.

256 ŞEHİT AİLESİYLE 256 HANEDE AYNI ANDA İFTAR YAPILACAK

Ramazan ayı içerisinde 50 ihtiyaç sahibi ailenin evine giderek iftarı onlarla açmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve iftardan sonra tek tek ihtiyaçlarını tespit ettiklerini belirten Mersinli, “Kısmet olursa 20 Haziran akşamı da Manisa merkez ve toplam 17 ilçemizde dahil olmak üzere aynı anda 256 Şehit ailesinin evlerine giderek onlarla birlikte olacak ve yine iftar yaparak orucumuzu açacağız. O akşam kendilerinin taleplerini dinleyecek, ihtiyaçları varsa onları tespit edecek aynı zamanda kutsal kitabımız Kuran’ı Kerim’i hediye edeceğiz, ufak çapta kendilerine hediyelerimiz ve ikramlarımız olacak. Bu vesileyle canla başla çalışan İl Teşkilatımızın tüm mensuplarına teşekkür ediyorum. Şehzadeler İlçe Başkanımız Ahmet Tonguç’un belirttiği gibi AK Parti Manisa Milletvekilimiz Sayın Selçuk Özdağ her an yanımızda, bir eksiğimiz, bir talebimiz olduğunda canla başla bunu yerine getirmeye büyük gayret gösteriyor. Allah kendisinden razı olsun” şeklinde konuştu.

TEŞKİLATLARDAN SELÇUK ÖZDAĞ’A TEŞEKKÜR

Bu yıl ki Ramazan Bayramı Bayramlaşmasının İl Başkanlığının Şehzadeler ve Yunusemre İlçe Teşkilatlarıyla birlikte 25 Haziran günü saat 17.30’da tarihi Bedesten salonunda yapılacağını kaydeden AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, “Bu noktada Ömer Faruk Çelik Başkanımıza da teşekkür ediyorum. Her daim imkanlarını biz teşkilat mensuplarıyla paylaşmakta geri durmuyor. Gençlik Kollarımız ve Kadın Kollarımızda diğer teşkilatlarımızla birlikte dur durak bilmeden çalışmalarına devam ediyorlar ve bir örnek teşkil ediyorlar. Tüm teşkilatlarımıza çalışmalarındaki gayretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

SELÇUK ÖZDAĞ BERBEROĞLU’NUN TUTUKLANMA SEBEBİNİ AÇIKLADI

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki yoğun programı ve konuşmasına rağmen AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftara katıldığını bundan da büyük bir bahtiyarlık duyduğunu belirten AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ’ın hedefinde ise MİT tırları davasında Enes Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından tepki eylemlerini başlatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vardı. AK Parti grubu olarak görüşmeler başladığında Milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmaması görüşünde bulunduklarını belirten Özdağ konuşmasında şunları söyledi; “Zaten Milletvekili herhangi bir suç işlediğinde zaman aşımına uğramıyordu. Milletvekilliği bittiği gün yargılama süreci de başlıyor ve sıfırdan başlıyorlardı. Biz hep bunu savunduk. Ama CHP Genel Başkanları olarak önce Deniz Baykal sonra da Kemal Kılıçdaroğlu ile HDP’nin o dönemki Eş başkanları, “AK Parti dokunulmazlıkları kaldırmak istemiyor. Çünkü fezlekesi olan Milletvekillerinin yargılandıkları suçlar hırsızlık. Bizim suçlarımız ise fikir ve düşünce suçu” diyorlardı. “Peki, madem öyle ama Anayasayı değiştirmemiz lazım. Anayasa’ya ek bir madde koymamız lazım” dedik. CHP’liler ısrarla kürsü dokunulmazlığı hariç Milletvekilliği dokunulmazlığını kaldırırsak AK Partililer yargılanır ve cezaevine giderler” dediler. Biz de “Öylemi, Hodri meydan! Er mi yaman bey mi yaman buyrun” dedik. Hemen bir kanun teklifi hazırladık, Anayasa değişikliği teklifi. Meclise sunduk, CHP ve MHP Milletvekillerinin imzasıyla beraber bu kalktı. 572 fezlekeyle ilgili yargı göreve başladı.  Yargı göreve başlayınca da AK Parti, CHP ve MHP’li Milletvekillerinden bazı Milletvekilleri yargılanmaya başlandı. Hukuk herkese dokunur. CHP Milletvekili Enes Berberoğlu’da MİT tırları operasyonuyla ilgili bir devlet sırrının kendisine ulaşması ve bunu Can Dündar’la paylaşması sonucu yargılandı. Yargılanması sonucunda da bir ceza verildi.”

ÖZDAĞ; “CHP’LİLER! SOKAKTAN MEDET UMMAYIN”

CHP’lilerin sokaktan medet umarak sokaklara çıktığını kaydeden Özdağ, “Cumhuriyet Halk Partililer! Sokaktan medet ummayın. Sokak kaos demektir. Neymiş; Kemal Kılıçdaroğlu’da yürüyecekmiş, Gandhi gibi olacakmış. Türkiye’nin Gandhisi imiş. Mahatma Gandhi Hindistan’da İngilizlere karşı kavga etti. İngilizler ülkesini işgal etmişti. Sen ne amaçla yürüyorsun Kılıçdaroğlu? Yarı dokunulmazdır, objektiftir. Tarafsızdır. Çıkan kararı onaylamıyorsanız itiraz edersiniz. İtirazdan sonra Yargıtay’a gider. Yargıtay bir karar verir. Daha sonra AİHM’e gider velhasıl bu süreç devam eder. Suç işlememişse biz hiçbir Milletvekilinin yargılanmasını istemeyiz. Suç işlemişse de dokunulmazlık olsun ama Milletvekilliği biter bitmez de zaman aşımı olmadığı için yargılansın. Cezası sabit görülürse cezasını alsın veya beraat etsin. Kılıçdaroğlu’na sesleniyorum; Bir kaosa, bir nizamsızlığa, bir intizamsızlığa asla göz yummayacağız. Hemen gereğini yapacağız. Alevi, Sünni, Kürt, Türkmen hep birlikte yaşayacağız biz. Hukuka, yargıya saygı göster Kılıçdaroğlu! Yargı birilerinin arka bahçesi olmayacak” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.