Selçuk Özdağ’dan gençlere 19 Mayıs müjdesi

Selçuk Özdağ’dan gençlere 19 Mayıs müjdesi

Manisa’da yapılan 19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenlerine katılan AK Parti Manisa Milletvekili

tören esnasında kendisinden yeni bir kültür merkezi ve sosyal alanlar isteyen gençlerin taleplerine kayıtsız kalmayarak konuyla ilgili yürütülen çalışmalar hakkında kurum müdürlerinden bilgi aldı. Özdağ, “Gençlerimizin süreç içerisinde teknoloji, kültür, eğitim, sosyal ve benzeri konularda bizlerden beklentileri ve talepleri var. Bu taleplere en iyi şekilde cevap vermek boynumuzun borcu. İnanıyorum ki yürüteceğimiz çalışmalar sonucunda gençlerimizin bu taleplerine daha modern ve daha yaşanılabilir Manisa hedefinde cevap vereceğiz” diye konuştu.

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ Manisa’da katıldığı 19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenlerine katılan AK Parti Manisa Milletvekili tören esnasında kendisinden yeni bir kültür merkezi ve sosyal alanlar isteyen gençlerin taleplerine kayıtsız kalmayarak konuyla ilgili yürütülen çalışmalar hakkında kurum müdürlerinden bilgi aldı ve gençlerin taleplerine en kısa sürede cevap verileceğinin müjdesini verdi. Özdağ, “Önümüzdeki en temel hedeflerimizden biri Türkiye’nin yakaladığı gelişme ivmesini yukarılara taşıyarak, gelecek nesillere demokratik, ekonomik ve siyasi açıdan daha da gelişmiş, en ileri standartları yakalamış, vatandaşlarını yüksek gelir seviyesine ulaştırmış, mutlu ve huzurlu bir ülke bırakmaktır. Böyle bir Türkiye, ‘muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkma’ hedefini yakalamamızı da mümkün kılacaktır” dedi.

“Türkiye’yi ileri götürecek, bugünkünden çok daha yüksek seviyelere taşıyacak güç, genç nüfusumuzdur” diye konuşan Özdağ sözlerine şöyle devam etti, “Gençlerimizin ekonomik, toplumsal ve siyasal hayatta aktif birer birey olarak daha fazla rol üstlenmelerini arzuluyoruz. Gençlerimizi çağımızın rekabetçi şartlarına hazırlarken; onların yüksek ideallere sahip, özgür düşünceli, milli ve manevi değerlerine bağlı, yenilikçiliğin peşinde koşan, sadece tüketen değil, araştıran, üreten, teknolojiyi iyi kullanan ve yeni buluşlar geliştiren nesiller olmalarını amaçlıyoruz. Geçmişine sahip çıkan, geleceğe ise tam donanımlı genç nesiller oluşturma yolunda önemli bir başarı elde ettik. Tarihini, dilini bilmeyenler kültürel hayattan koparlar. Nasıl bir gençlik istiyorsak gelecek kuşaklara o imkanları sunacağız ki geleceklerini ona göre şekillendirelim. Gençlik Merkezlerimiz böyle önemli bir hizmet sunuyor. Gençlerimiz buralarda müzik aletlerini çalmayı öğreniyorlar, tiyatro ile ilgileniyor ve kitap okuyorlar. Bu da yetmez gençlerimize gençlik merkezleri, yeni spor alanları, yeni müzeler ve kültür merkezleri oluşturmalıyız. Gençlerimiz böylelikle hem tahsillerini en iyi şekilde tamamlayacaklar, ilim irfan sahibi olacaklar hem de kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle de ilgilenerek sosyal bir birey olmanın mutluluğunu yaşayacaklar.”

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.