Selçuk Şahin Fenerbahçe Konusunda Bomba Patlattı

Selçuk Şahin Fenerbahçe Konusunda Bomba Patlattı

Kaptan Selçuk Şahin Fenerbahçeye dair konuştu.

Gençlerbirliği-Beşiktaş maçı sonrası ev sahibi takımın kaptanı Selçuk Şahin'in açıklamaları sosyal medyada gecenin olayı oldu. Karşılaşmadan 1 puan almayı hak ettiklerini belirten tecrübeli futbolcu, gelen bir soru üzerine eski takımı hakkında Fenerbahçe hakkındaki düşüncelerini dile getirdi...

"İlk yarı baktığımızda her şey istediğimiz gibi gelişti. Golü de bulduk, istediğimiz bir oyun oldu. İkinci yarı Beşiktaş daha çok risk aldı. Önemli oyuncuları takviye ettiler. Bir puanı iki takım da hak etti. Beşiktaş'tan 1 puan olmak güzel ancak bir an önce puanlar kazanmamız gerekiyor. Beşiktaş'tan rotasyon bekliyorduk. Çok maç oynuyorlar. Beşiktaş gelirken Atiba'nın olmadığını öğrendik. Atiba, ligin en kaliteli orta saha oyuncularından biri fakat Beşiktaş'ta kim oynarsa oynasın fark etmez. Necip'in sakatlıkları da planlarını bozmuş olabilir. İlk yarıyı iyi oynadık. Golü bulduk. Beşiktaş gibi güçlü bir takıma pozisyon vermedik."

Selçuk Şahin'in maç sonrası açıklamaları sırasında, "Şu anki Fenerbahçe orta sahasında oynardım" dediği ifade edildi. Bu sözler büyük yankı yaratırken, tecrübeli futbolcu kısa süre sonra sosyal medya hesabından bir açıkla"ma yapıp, öyle bir şey söylemediğini bildirdi. Selçuk Şahin'in açıklaması şöyle:

"Bu akşam Beşiktaş'a karşı mücadale veren bütün arkadaşlarımı kutluyorum. İki tarafın da kazanmak için mücadele ettiği güzel bir maç oldu. Maç sonu verdiğim röportajla ilgili bir konuya açıklık getirmek isterim. Kesinlikle gelen soruya karşılık 'Fenerbahçe'nin şimdiki orta sahasında oynardım' demedim. Bana 'Çok başarılı maçlar çıkartıyorsun ve bu formunla Fenerbahçe orta sahasında oynar mıydın' diye sordular, ben de 'Mücadele verdiğim her forma için elimden geleni yaparım, futbolu orada bırakmak isterdim ama olmadı' dedim. Fenerbahçe orta sahasında şu anda oynardım demek, oradaki oyuncu arkadaşlarıma saygısızlık olur. Beni tanıyan herkes de böyle bir şey demeyeceğimi bilir. Ağzımdan çıkmayan şeyleri yazmayın lütfen, saygılarımla."


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.