Selvitopu delege itirazlarına kulak tıkadı

Selvitopu delege itirazlarına kulak tıkadı

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'na giden delegeler eli boş döndü

Karabağlar CHP'de Belediye destekli aday toplantıları sonrası Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'na giden delegeler eli boş döndü. Başkan Selvitopu, delegelerin itirazlarına kulak tıkayarak, yönetime girin tavsiyesi yaparak geri gönderdi.

Gerçek Haberci'den Aycan Karadağ'ın haberine göre CHP Karabağlar İlçe Başkan'ı adayı olan ve geçtiğimiz günlerde ardı ardına ekipler adına toplantılar yapan mevcut İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, Karabağlar Belediye Meclis Üyesi  Ali Bartu, Konak eski Gençlik Kolları Başkanı Özkan Tice, eski Belediye Meclis Üyesi Bünyamin Yolal ve Mehmet Kaya'nın uzlaşmaya varamaması sonrası Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'na taşınan krizde dağ fare doğurdu. Mevcut İlçe Başkan'ı Ali İhsan Yıldız'ın karar alınmadan bazı basın yayın organlarına adaylığını açıklaması sonrası yaşanan krizin çözümü için aday adaylarının ekip arkadaşlarından oluşan yaklaşık 25 kişilik grubu ağırlayan Başkan Selvitopu, yapılan itiraz ve gerekçelere adeta kulak tıkayarak Yıldız'ı işaret etti,

Güçlü Yönetim Üyeliği İçin Aday Olun!

Edinilen bilgiye göre gelen grubu makam odasında ağırlayan Karabağlar Belediye Başkan'ı Muhittin Selvitopu, itirazları dinledikten sonra, "Ali İhsan Bey karar vermiş. Bende saygı duydum. Beraber çalıştık. Ahdde vefa vardır. Kendisi çekilmediği sürece ben birşey diyemem. Mevcut yönetim yetersiz kaldı. Güçlü yönetim kurmak için yönetime aday olun" dedi.

Emeği Olanlar Söz Sahibi Olsun

Başkan Selvitopu'nun bu çıkışına bazı üyelerin; "Karabağlar'da emeği olanlar kentte söz sahibi olsun" teklifi de karşılık bulmayınca gelen grup hayal kırıklığı içinde belediye binasından ayrıldı.

Kopmalar Bekleniyor

Bu gelişme üzerine toplantıya katılan delegelerin grupları ile ayrı ayrı toplandığı ve tamamından " Muhittin Selvitopu'na değil Ali İhsan Yıldız'ın dar ekip anlayışı ve başarısız yönetim anlayışına karşıyız" diye ortak karar aldığı öğrenildi. Bu alınan karar sonrası bak isimlerin bu yapıdan koparak adaylığını açıklaması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.