Sema Ramazanoğlu Kılıçdaroğlu'na Dava Açtı

Sema Ramazanoğlu Kılıçdaroğlu'na Dava Açtı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında söylediği sözler yüzünden bakan hukuki süreç başlatacağını söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, grup toplantısında yaptığı konuşma nedeniyle dava açacağını açıkladı. Kılıçdaroğlu Ramazanoğlu hakkında "Aileden sorumlu Bakan da zaten birilerinin önüne yatmış vaziyette o da konuşmuyor" demişti.

Sema Ramazanoğlu, Kılıçdaroğlu'nun sözleri üzerine bu sabah yaptığı açıklamayla, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı'nın şahsını hedef aldığını söylediği sözlerini, çirkin ve edep dışı olarak niteleyerek şiddetle kınadığını belirtti. CHP liderinin, bir kadına karşı kurduğu cümlelerin seviyesiz ve ahlakdışı olduğunu belirten Ramazanoğlu, bu sözlerin ülke ve millet adına üzüntü verici olduğunu ifade etti.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçen grup toplantısında da kendisi ile ilgili konuştuğunu hatırlatan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, CHP liderini geçen toplantıda anneliğiyle ilgili çirkin ithamlarda bulunmakla eleştirdi. Kılıçdaroğlu'nun kadın kimliğine saygısızlıkta ısrar ettiğini söyleyen Bakan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı açıklamaların açık taciz ve insan hakları ihlali olduğunu belirterek, tüm kadınların hedef alındığını söyledi.

Eşini ve CHP'de siyaset yapan kadınları rahatsız etmiştir

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, Kılıçdaroğlu'nun cümlelerinin, genel başkanın eşini ve CHP'de siyaset yapan kadınları eleştirdiğine inandığını söyleyerek, tüm kadınlar ve anneler adına, haksız ve hukuksuz yapıldığını söylediği açıklamayı kınadığını belirtti. Cumhuriyet Halk Partili kadınlar başta olmak üzere tüm kamuoyunu tepki vermeye çağıran Bakan, Kılıçdaroğlu'nun sözlerinin siyaset tarihine kara bir leke olarak geçeceğini ifade etti. Ramazanoğlu ayrıca konuyla ilgili olarak hukuki süreci başlatacağını belirtti.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.