Semiha Paçacı, AK Parti İzmir A Takımı’nda

Semiha Paçacı, AK Parti İzmir A Takımı’nda

AK Parti İzmir 7. Olağan Kongresi’nin ardından yeni yürütme kurulu belli oldu. Yeni yürütme kurulunda 2. kez yer alan Sosyal Politikalar Başkanı, İl Başkan Yardımcısı Semiha Paçacı güven tazeledi.  

Tecrübeli siyasetçi İl yönetiminde 3. döneminde yer alırken yürütme kurulunda 2. kez görev aldı. 24 kişiden oluşan yönetim kurulunda 4 başkan yardımcısı ve 6 bölge başkanı yer aldı.Evli ve 21 yaşında erkek çocuk annesi olan Paçacı, eczacı ve aile şirketleri ortağı olarak iş dünyasında başarılı çalışmalar yürütürken yeni yürütme kurulunda da yer almayı başardı.

semihapacaci3.jpg

Yeni yürütme kurulunda yer alan Semiha Paçacı, Ak Parti İzmir İl Yönetiminde üç dönemden beri devamlılığını sağladı. Sosyal Politikalardaki başarılı çalışmalarından dolayı da İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin takdirleriyle ikinci dönem Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığında güven tazeledi. “Önce insan, insan sevgisi, gönül gözü ve saygı” temelli başarılı çalışmalarıyla yeni yürütme kurulunda görevine devam eden Semiha Paçacı, sosyal politikalar başkanlığında yaptığı otuz ilçede tam saha çalışmaları ile takdir topladı.

Paçacı, Ak Parti İzmir Sosyal Politikalar olarak çalmadıkları kapı, girmedikleri ev kalmayacağını söyledi. Pandemi ve depremde çok yoğun çalışmalar yaptıklarını aktaran tecrübeli siyasetçi bu dönemde de hem tam saha, hem de proje odaklı çalışacaklarını belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.