Senem Kılıç'tan Başkan Soyer'e ziyaret

Senem Kılıç'tan Başkan Soyer'e ziyaret

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Senem Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i makamında ziyaret ederek üyelik plaketini takdim etti. 

Hayatın her alanında gerekli olan kalite kültürünün yaygınlaşması adına gönüllülük esasıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Dr. Senem Kılıç, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ulusal kalite hareketinin bir parçası olmasının diğer belediyelere de örnek olacağını vurguladı. Bireylerden başlayarak özel şirketler, kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliklerini artırmak için yeni adımlar attıklarını ifade eden Kılıç, “2020 yılında belediyelere KalDer'i tanıtmak ve mükemmellik modeli içinde daha kaliteli bir yapıya kavuşturmak için kolları sıvadık. Bu hedef doğrultusunda belediyeler nezdinde organizasyonlar yapmak istiyoruz. Yine sürdürülebilir kalkınma hedefleri kapsamında ortak işbirliklerine de imza atabiliriz” diye konuştu. 

KalDer İzmir Şubesi'nin çalışmalarının İzmir ve Ege Bölgesi için büyük önem taşıdığına dikkat çeken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, KalDer üyesi olmaktan ötürü duydukları memnuniyeti dile getirdi. Tunç Soyer, Büyükşehir Belediyesi olarak kalitenin yaygınlaştırılması ve toplumun daha aydınlık yarınlara kavuşması için desteklerini ve çabalarını artırarak sürdüreceklerini sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.