Şeniz Akçay’dan Filipinler Fotoğrafları

Şeniz Akçay’dan Filipinler Fotoğrafları

İzmir Ticaret Odası Sergi Salonu’nda açıldı.

Mehmet ÖZDOĞRU - Şeniz Akçay’ın fotoğraf sergisi İzmir Ticaret Odası Sergi Salonu’nda açıldı. Yönetici Asistanı olarak 1987 yılında başlayıp 2011 yılına kadar süren 24 yıllık meslek hayatını, emeklilik ile sonlandırdıktan sonra hobisi olan fotoğrafçılığa yönelen Akçay’ın "Salamat sa Pilipinas" (Teşekkürler Filipinler) sergisi, 13 Nisan akşamına kadar gezilebilecek.

Şeniz Akçay sergisiyle ilgili olarak,“Son sergimi "Salamat sa Pilipinas" (Teşekkürler Filipinler) 09 Nisan 2018 günü sevgili fotoğraf severler için İzmir Ticaret Odasında paylaşıma açtım. Filipinler seyahatim 2016 senesinde Ocak-Şubat aylarında bir ay sürdü. Tam bir macera turuydu. Sırt çantalı 3 arkadaş güneyden başladık ve kuzeye kadar gezdik. Aralarında tek fotoğrafçı bendim bu yüzden de zorluklar yaşadım. Sevgili Özgün Hocamın seyahat fotoğrafçıları için söylediği bir cümle vardır: Seyahat Fotoğrafçısı gittiği yeri tam anlamıyla gezemez, tatil yapamaz çünkü fotoğraflamak için gezinin hep bir yarısını kadrajının arkasından görür..." Bir aylık serüvenden sonra bir senede bunları toparlamak, seçmek, işlemek ve en sonunda da beğeniye sunmak aşamalarıydı. Ve nihayet sona erişip pazartesi günü sergimi sevgili fotoğraf severlerle paylaşabildim.”

Şeniz Akçay’ın "Salamat sa Pilipinas" (Teşekkürler Filipinler) fotoğraf sergisi 03-13 Eylül de İzmir Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Sanat Galerisinde tekrardan fotoğraf severlerle buluşacak. Ardından Agora AVM’de ve Urla'da da tekrar sergilenecek

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.