Şenol Güneş derbi 11'ini belirledi!

Şenol Güneş derbi 11'ini belirledi!

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, kadroyu belirledi.

Beşiktaş'ta Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesinde yönetim tüm takımın alacaklarını ödeyerek maç öncesi motivasyonu arttırdı.

Futbolcularını ödemelerini yaparak dev maça motive eden siyah beyazlı yönetimin bir sürprizi de prim dopingi oldu.

Maçlara özel prim uygulaması yapmayan Beşiktaş yönetimi, Fenerbahçe derbisi öncesinde futbolculara özel bir prim açıklayarak motivasyonu daha da yükseltmeyi planlıyor. Derbi maçın priminin rakamının henüz açıklanmadığı, karşılaşma sonrası futbolculara bildirileceği öğrenildi.

Hafta içinde yapılan antrenmanı 2. Başkan Ahmet Nur Çebi de izlerken, yönetimin Ümraniye'de teknik heyet ve futbolculara moral verdiği belirtildi.

Teknik Direktör Şenol Güneş, Fenerbahçe karşısında sahaya süreceği 11'i de maç öncesi netleştirecek. Özellikle orta sahadaki oyuncularına çok güvenen tecrübeli çalıştırıcının, Talisca ile bire bir görüşmeler gerçekleştirdiği gelen haberler arasında.

Özellikle uzaktan attığı şutlarla etkili olan Brezilyalı futbolcudan derbide sık sık şut çekmesini isteyen Şenol Güneş, rakibin direncini bu şekilde kırmak istiyor.

Hem defansta hem de hücumda duran topların önemine dikkat çeken Güneş'in, ligde 3 golü bulunan Marcelo'ya her duran topta ileri çıkmasını söylediği belirtiliyor.

Defans dörtlüsünü bozmayı düşünmeyen teknik heyet Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic ve Adriano'ya derbide görev verecek.

Şenol Güneş'in orta sahada Atiba ve Oğuzhan'ın yan yana oynamaya başladığı günden beri verimliliğin artması yüzünden, bu ikiliyi bozmayı düşünmüyor.

Sol kanatta geldiği günden beri her maçta etkili olan Babel, sağ kanatta ise son haftaların formda ismi Quaresma'yı düşünen Güneş, 10 numara pozisyonunda ise çok güvendiği Talisca'yı oynatacak.

Hücum hattının önünde ise ligde 19 maçta attığı 15 golle gol krallığı yarışında lider olan Cenk Tosun, Beşiktaş'ın gol arayan ismi olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.