Şenol Güneş Kasımpaşa Yenilgisi Hakkında Konuştu

Şenol Güneş Kasımpaşa Yenilgisi Hakkında Konuştu

Dün gerçekleşen Kasımpaşa müsabakasında yaşanılan yenilgiye dair Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş değerlendirmede bulundu.

Spor Toto Süper Lig lideri Beşiktaş, dün karşılaştığı Kasımpaşa'ya 2-1 yenilerek puan kaybetmişti. Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş yenildikleri müsabakayı değerlendirerek, milli müsabakalar için liglere verilen aranın takımı etkilediğini ifade etti.

Güneş, milli karşılaşmadan sonra oynanacak ilk karşılaşmanın Kasımpaşa'yla yapıldığına dikkat çekerek, sahaya çıkarken düşüncelerinin galibiyet olduğunu söyledi. Kasımpaşa'nın direncinin yüksek olduğunu belirten deneyimli teknik adam, ilk yarıda öne geçmelerine rağmen erken gol yediklerini belirterek, karşı takıma verilen skordan Beşiktaş'ın olumsuz etkilendiği ifade etti.

60. dakikanın ardından gelişen süreçte Beşiktaş'ın gayet iyi ataklar yaptığını hatırlatan teknik direktör öz eleştiri yaparak, rakibe de gol pozisyonları verildiğini ancak gol de bulabilecekleri pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi. Yenilginin ligde lider olan konumda olan Beşiktaş için iyi bir havaya sebep olmadığını vurgulayan Şenol Güneş, daha çok çalışarak durumun aşılacağını belirterek, öne geçtikleri 1-0 skordan itibaren oyunu kontrol etmenin takıma pahalıya patladığını söyledi.

Duygusal yıkılmayla teslim olmayacaklar

Beşiktaş'ın taraftarları ile beraber bir değer olduğunu belirten deneyimli teknik direktör, sonuçlar ne olursa olsun vazgeçmenin bir seçenek olmadığını belirterek,  oyuncuların ve teknik ekibin verdiği emeğin karşılığını alamamasının taraftar için de üzücü olduğunu ifade etti. Kaybedilen müsabakadan şikayet etmek yerine, daha çok çalışarak taraftarı sevindirmek istediklerini belirten Güneş, duygusal bir yıkılmayla teslim olacak bir takım olmayacaklarını vurguladı.

Şampiyonluk adayı

En yakın rakibi Fenerbahçe ile aralarında 3 puan farkla birinci sırada olan Beşiktaş'ın şampiyonluk adayı olduğunu vurgulayan teknik adam, bulundukları konumun kötü olmadığını belirterek, daha sezon başlamadan önce Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışında iddialı olduğunu belirtti.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.