Şenol Güneş Oyuna Üstünlüklerini Yansıtamadıklarını Söyledi

Şenol Güneş Oyuna Üstünlüklerini Yansıtamadıklarını Söyledi

Beşiktaş'ın deneyimli teknik direktörü Şenol Güneş, Akhisar Belediyespor karşılaşmasının 3-3 bitmesinin yakışmadığını söyleyerek, oyuna üstünlüklerini yansıtamadıklarını ifade etti.

Ligde lider konumunda olan Beşiktaş dün oynadığı Akhisar Belediyespor karşılaşmasında, 3-3 beraber kalınca sadece 1 puan ile ayrılabildi. Şampiyonluk konusunda iddialı olan takımın deneyimli teknik direktörü Şenol Güneş, karşılaşmada üstünlüklerini yansıtamadıklarını söyleyerek, kendilerine yakışmayan hatalar yaptıklarını söyledi. Güneş karşılaşmanın sonunda yüzündeki üzüntü ifadesini saklayamadı

Beşiktaş'ın hocası Güneş, oyuna üstünlüklerini yansıtamadıklarını söyleyerek, emeklerinin karşılığının bu olmaması gerektiğini söyledi. Karşılaşmanın 3-3 bitmemesi gerektiğini söyleyen siyah beyaz takımın çalıştırıcısı, kazanabileceklerini söylediği karşılaşmadan böyle bir skorla berabere ayrılmanın kendilerine yakışmadığını ifade etti.

İki defa öne geçmelerine rağmen beraber kaldılar

Güneş, iki defa öne geçtikleri skorda basit hatalar yaparak yenik duruma düştüklerini söyleyerek, 3-3 yaptıktan sonra dahi oyunu kazanabileceklerini ancak yine üzüldükleri bir sonuçla karşılaştıklarını belirtti. Karşılaşmayı kazanmak için tüm futbolcuların elinden geleni ardına koymadığını söyleyen başarılı teknik direktör, kendilerine yakışmayan hatalar yapmalarına rağmen bütün futbolcuların mücadele ettiğini söyledi.

Bu maçta hiç gol yememeleri gerekirken 3 gol yediler

Kendilerine güvenlerinin hala tam olduğu mesajını veren Güneş, Akhisar karşılaşmasında hiç gol yememeleri gerekirken 3 gol yediklerini söyleyerek, şampiyonluğa kavuşacaklarını ancak bu yolda savaşırken kayıp verebileceklerini vurguladı. Önemli olanın mücadele etmeyi bırakmamak olduğuna değinen başarılı teknik direktör, Akhisar karşılaşmasında futbolcuların son dakikaya kadar galibiyet için uğraştıklarını söyleyerek, rakibin geldiği her pozisyonda gol bulduğunu aktardı.

Anormal hatalardan gol yediler

Şenol Güneş anormal hatalardan gol yediklerini belirterek, atak yapmak gibi bir amacı olmayan Akhisar'ın bu anda beraberlik golünü attığını söyleyerek, her takıma karşı üstün olabileceklerini düşündükleri için değişen hiçbir şey olmadığının altını çizdi. Kayserispor karşılaşmasında kaybedilenleri telafi edeceklerini belirten Güneş, Kayseri maçına hazırlanacaklarını ifade etti. Güneş ayrıca futbol için iyi işler yaparak karşılaşma kazanmaya bakacaklarını söyleyerek Akhisar karşılaşmasında verilen emeklerin böyle harcanmaması gerektiğini, skorun 3-3 olmaması gerektiğini söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.