Serafina Mare, yaz sezonuna merhaba dedi

Serafina Mare, yaz sezonuna merhaba dedi

Bodrum’da İtalyan lezzetleriyle misafirlerini ağırlayan Serafina Mare, sezonu açtı

Bu sezon mekan ve işletme sahibinin Ahmet Karaçöl olduğu restoran, beach ve rezidans olarak hizmet veren tesis, geçen kış İstanbul Kanyon’daki Serafina’da açılan L’Entrecote de Paris’in lezzetlerini de menüye ekledi.

Sağlık Tedbirlerini Ön Planda Tutuyor

Sağlık ve hijyen konusundaki gerekli tedbirlerin alındığı Serafina Mare’de sosyal mesafe kuralları başta olmak üzere restoran, beach ve rezidansta ortak kullanım alanları düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Misafirlerinin sağlık ve güvenini önemseyen mekan, çalışanlarıda her gün sağlık kontrolünden geçiyor. Restoran ve beach kapasitesini azaltan Serafina Mare‘de, masalar ve şezlonglar arası 1,5 metre, bar sandalyeleri arası 1 metre, yan yana sandalyeler arası 60 cm mesafe bırakarak fiziki mesafeyi de koruyor.  İtalyan mutfağından en güzel tatları Bodrumlularla buluşturan Serafina Mare, mekana tekne ile VIP ulaşım hizmeti, teknelere yemek servisi gibi hizmetler de sağlıyor.

ahmet-karacol.jpg

Gönül Rahatlığıyla Tatil

Bodrum Küçükbük'te bulunan Serafina Mare Deluxe Residence’ ın plajı Mare Beach, bu sezon da müdavimlerini ağırlıyor. Covid-19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarının dikkate alındığı Mare Beach’te tüm ortak kullanım alanları düzenli olarak ULV makinesi ile dezenfekte ediliyor. Yarı kapasiteyle 100 adet şezlongun bulunduğu mekanda şezlonglar arası 1,5 metre mesafe korunuyor. Ayrıca gündüzleri sevilen DJ’ lerin performanslarıyla eğlence dolu saatler sunuyor. Giriş ücreti minimum harcama limitli 250 TL olan Mare Beach, sağlık için gerekli kurallara uyarak gönül rahatlığıyla geçirilecek tatil imkanını sunuyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.