Serap Yenici, Brüksel'de albüm tanıttı

Serap Yenici, Brüksel'de albüm tanıttı

Serap Yenici yeni albümünün ilk tanıtımını Brüksel 'de gerçekleştirdi.

Yorumcu, besteci Serap Yenici bu kez birbirinden özel 11 eserin yer aldığı Hüzne veda isimli albümü digitalden Bordo Müzik etiketiyle müzikseverlerle buluşturdu.

whatsapp-image-2023-01-01-at-12-16-16.jpeg

Özkan Turgay, Adnan Ergil, Nevzat Yılmaz, Belda Gürol, Zafer Akkaş gibi değerli isimlerin yanı sıra Sabahattin Ali’nin ‘Geçmiyor günler' şiiiri ve ‘Cevat Şakir Kabaağaçlı’ya ithaf edilen Tuncay Özsert'e ait Merhaba Bodrum şiiri albümdeki eserlerden..

Brüksel de Radyo Gar ve Radyo Gold da konuk olan Yenici albümdeki eserlerini paylaştı. Ayrıca, Saint Josse-ten-Noode Belediye Başkanı, Belçika Federal Parlamentosu Milletvekili Emir Kır, Brüksel parlamentosu bölge milletvekili Hasan Koyuncu, Belçika Dışişleri Bakanı ve Evere Belediye Meclisi Üyesi Belma Tek Brüksel Korner, Genel Yayın Yönetmeni Kadir Duran, Schaarbeek Belediyesi eski Başkan Yardımcısı ve işadamı Sait Köse, Gazeteci Yazar Fikret Aydemir, CHP'li Derya Bulduk ile de görüşmeler yaptı.

Tanıtımı ilk Brüksel 'de gerçekleşen albümdeki eserlerle Yenici sesi ve yorumuyla hüzünlü şarkı sevenleri bir kez daha mest edecek.

whatsapp-image-2023-01-01-at-12-16-15.jpegwhatsapp-image-2023-01-01-at-12-16-16-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.