Serap Yenici İspanya yolcusu

Serap Yenici İspanya yolcusu

İzmirli sanatçı Serap Yenici, İspanya’nın Kanarya Adaları’nda 24 -27 Ekim’de yapılacak olan Universong Festivali’nde yorumcu ve besteci kimliği ile ülkemizi temsil edecek.

Bu yıl 18.cisi gerçekleştirilecek olan ve 16 ülkenin katıldığı şarkı yarışmasında Türkiye adına Serap Yenici katılıyor. Türkçe’den İngilizce’ye çevrilen Scream/Çığlık isimli şarkıyı seslendirecek olan sanatçı, şarkının Türkçe sözlerini Erdener Koyutürk ile birlikte yazdı.

7d370dab-1acb-4c70-9a20-e8f885791bee.jpg

Şarkının güçlü melodileri olduğunu belirten Yenici, bestenin de kendisine ait olduğunu  aranjörün Caner Gökdemir olduğunu söyledi. 

33519b79-faf8-478e-a9d1-ea0aa3deba50.jpg

ÜLKEMİZİ DAHA ÖNCE DE GURURLANDIRDI

Yurtdışında pek çok defa yarışmalara katılan ve ülkemizi aldığı derecelerle gururlandıran Yenici, 27 Ekim'de yapılacak olan Universong Festivali’nden de güzel bir sonuçla döneceğini dile getirdi. Serap Yenici İspanya’nın Kanarya Adaları’nda yapılacak olan yarışma için de sıkı bir şekilde hazırlandığını ve şarkısına çok güvendiğini, en iyi sonuçla ülkemize döneceğine inandığını söyledi. Başarılı sanatçı daha önce de Malta’da yarışmış ve ‘En İyi Yorumcu’ dalında ülkemize üçüncülük getirmiş, Bulgaristan Varna'da ise birincilik sevinci yaşatmıştı. Yenici yarışma öncesinde de Tenerife adasında yapılacak olan pek çok organizasyonda yer alacağını ifade etti. Yarışma, 27 Ekim’de 70 ülke televizyonunda ve internetten canlı olarak yayınlanacak.

1-814.jpg

CAN DOSTLARA MESAJI OLACAK

Başarılı festival için gideceği İspanya’da can dostlara da destek vermeyi ihmal etmedi. Evcil hayvan sahibi de olan Yenici’nin festivalin katılım sponsorluğunu üstlenen Sanal Mama firması da Kanarya Adaları’nda Serap Yenici  aracılığıyla  can dostlarla ilgili mesajlar verecek. Yenici, “Can dostlarımız için yarışmada bir organizasyon planlıyoruz. Firmamızın kendisine ait logolu mamalarının ve özel hazırlanmış yeleklerin üzerinde hayvan sevgisiyle ilgili  hem İngilizce hem de Türkçe mesajlar yer alacak. Dünyanın her yerindeki can dostlara destek vermek gerekiyor. Bu dünya hepimizin” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.