Serkan Akgöz Car Care, sektörün lokomotifi!

Serkan Akgöz Car Care, sektörün lokomotifi!

Serkan Akgöz Car Care Genel Direktörü Mehmet Güvenç iş ve sektör üzerine açıklamalarda bulundu.

Serkan Akgöz Car Care Genel Direktörü Mehmet Güvenç, "Serkan Akgöz Car Care Direktörü olarak görev yapıyorum. 41 yaşındayım. Evliyim ve 1 çocuğum var. 1 yıldır da profesyonel olarak bu sektörün içindeyim" dedi.

whatsapp-image-2019-10-25-at-12.24.20.jpeg

‘Gaziemir Şubesi’nin sorumluluğuyla işe başladım”

Güvenç, “Aslında bu işe ilk olarak normal bir yıkama istasyonu açarak giriş yapmak istiyordum lakin daha geniş kitlelere ulaşmam için hedefi olan ve kurumsal bir firma ile çalışmak daha mantıklı geldi. Serkan Bey ile uzun yıllara dayanan dostluğum var Bir gün Bayraklı Şubede oturuyoruz Konu açıldı akabinde ben Gaziemir Şube Bayiliğini aldım ve sonrasında buradayım" açıklamasını yaptı.

“Şimdi bütün şubelerden sorumlu oldum’

İzmir’in sorumluluğu benim üzerimde diyen Güvenç, “Şuan Bornova Merkez Şubenin yetkilisiyim.  Bu şubeden sonra İzmir’de Merkez Şubenin sahibi olmak ciddi sorumluluk getirdi. İzmir’deki tüm şubeler size bağlı malzemesi müşteri memnuniyet oranları, personelin davranışları hepsi merkeze bağlı, Gaziemir’deyken sadece şubemden sorumluydum şimdi bütün İzmir’in sorumluluğu benim üzerimde buda ekstra mesai demek" dedi.

whatsapp-image-2019-10-25-at-12.24.jpg

‘Hedefimiz de Denizli var”

Yeni hedeflerinin Denizli olduğunu belirten Güvenç, “Hedefimizde İzmir’in dışına çıkıp, Denizli’ye gitmek var. Şuan ruhsat ve kurulum için gerekli evraklar üzerinde çalışıyoruz çok yakında faaliyete geçeceğiz. İzmir’in dışına çıkma zamanımız geldi de,  geçiyor. Sektörün en iyisi olmak da bunu gerektiriyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.