Serter: “CHP’den İyi Partiye oy kaymaz”

Serter: “CHP’den İyi Partiye oy kaymaz”

“Cumhuriyet ilkeleri için mücadele ediyoruz”

24 Haziran günü gerçekleşecek Milletvekili ve Cumhurbaşkanı seçimlerine az bir zaman kala çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Bedri Serter, CHP’nin düzenlediği aday tanıtım toplantısında büyük ilgi görürken gündemdeki konulara dair de değerlendirmelerde bulundu.

1-455.jpg

 “Cumhuriyet ilkeleri için mücadele ediyoruz”

Millet ittifakının kazanacağına inandığını ifade eden Serter, Türkiye’de yaşanan şu anki sürecin son derece önemli olduğunu, bu sebeple CHP’nin çok iyi işler çıkarması gerektiğini söyleyerek tüm milletvekili adaylarının ve partililerin bunun için mücadele ettiğini belirtti.

2-394.jpg

İYİ Parti’yle olan ittifak ortaklığına da değinen Serter, İYİ Parti’nin de yüksek oy almasını istediğini söyledi ve şunları kaydetti: “Biz Cumhuriyet Halk Partiliyiz, bizden hiçbir şekilde başka bir partiye oy gitmez. Mutlaka, İYİ Parti de bizim ittifak ortağımız, onların da iyi oylar almasını isteriz. Onların yoğunlukla Ak Parti’den ve MHP’den oy alacaklarına inanıyoruz. Zaten Ak Parti’de birikmiş olan eski ANAP’lılar ve DYP’liler var. Onlar İYİ Parti’ye daha sıcak bakıyorlar.”

3-297.jpg

Kapı kapı geziyor

Milletvekili aday tanıtım toplantısından sonra seçim bölgelerinde çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Serter, Ödemiş’te 6 bine yakın kişinin elini sıktı ve onlarla birlikte iftar yemeğine katıldı. İftar sonrası Bademli ve Ovakent beldelerini gezen Serter, yurttaşların yaşadıkları sıkıntıları dinledi ve çözüm önerilerini sundu.

CHP Ödemiş Kadın Kolları ve ilçe parti yöneticileriyle geç saatlere kadar kapı kapı dolaşarak esnaf ve vatandaşlarla iletişime geçen Serter, emekli maaşlarının 2 bin 200 lira, mazotun ise 3 lira olması için çalışacaklarını söyledi.

4-216.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.