Galatasaray'da Teknik Adam Krizi

Galatasaray'da sezon sonuna kadar takımı taşıyabilecek teknik adam krizi sürüyor. Galatasaray'ın teknik sorumluluğuna getirilen Orhan Atik'in pro lisans diplomasının olmadığı ortaya çıkınca Atik TFF uyarısınca 2 maç takım başında görev yapabilmişti. Kulüp ile son olarak 6 Mart tarihinde maça çıkan Atik'in ardından takımda teknik adam bulamamanın krizi sürüyor.

Profesyonel futbol kulübünün, takımı sezon sonuna kadar götürme planı yaptığı, alt yapının başındaki Jan Olde Riekerink'i kullanma formülü de işe yaramadı. Florya tesislerinde alt yapı ile uğraşan deneyimli teknik adam Riekrink A takımla sahaya çıkmayı "Alt yapı için geldim, mesaimi buraya harcamak istiyorum." diyerek reddetti.

Yaşlısın diye emekli edildi, tekrar teklif gitti

Çıkmazı aşmak için uğraşan Galatasaray yönetimi ve Başkan Dursun Özbek'e Bülent Ünder'i önerildi. Ünder geçtiğimiz gün Galatasaray yönetimiyle görüşerek, yönetime görevi kabul etmeyeceğini bildirerek, bu yönde kurulan hayalleri de yıktı.

Tecrübeli teknik adam Bülent Ünder'in yönetime kırgın olduğundan dolayı teknik adamlık görevini kabul etmediği öğrenilirken Ünder neden olarak, Dursun Özbek'in de yönetimde yer aldığı Duygun Yarsuvat başkanlığındaki yönetimin yaş haddinden dolayı kendisinin Florya'daki görevine son verilmesi olarak gösterdi. 67 yaşındaki Bülent Ünder, Yarsuvat yönetimi tarafından yaşı gerekçe gösterilerek mesaisine son verilmişti.

Kriz Devam Ediyor

Bülent Ünder'in olumsuz yanıtın ardından Galatasaray yönetiminin herhangibir isim üzerinde anlaşılamadığı konuşulurken, yönetim üyelerinin Okan Buruk, Hasan Şaş ve Bülent korkmaz isimleri üzerinde durduğunu ve tartıştığı belirtiliyor. Özbek'in karar kongre öncesinde birinin üzerinde tam karar verememesi de durumu iyice zora soktu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri