Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Göztepe ile Çaykur Rizespor, İzmir’de karşı karşıya geldi. Dört gole sahne olan mücadelede taraflar sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.
Göztepe karşılaşmaya adeta golle başladı. Henüz 2. dakikada Arda Kurtulan’ın kaydettiği golle 1-0 öne geçen sarı-kırmızılı ekip, soyunma odasına üstün gitti.
İkinci yarıda oyuna ağırlığını koyan Çaykur Rizespor, 70. dakikada Ibrahim Olawoyin ile skoru eşitledi. Karadeniz temsilcisi 80. dakikada Iustin Doicaru’nun golüyle 2-1 öne geçerek üstünlüğü ele aldı.Göztepe ise son ana kadar mücadeleyi bırakmadı. 90+4. dakikada kazanılan penaltıda topun başına geçen Efkan Bekiroğlu, fileleri havalandırarak skoru 2-2’ye getirdi ve takımına 1 puanı kazandırdı.Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmayınca Göztepe ile Çaykur Rizespor puanları paylaştı.Göztepe gelecek hafta deplasmanda Eyüpspor ile karşılaşırken, Çaykur Rizespor sahasında Fenerbahçe’yi ağırlayacak.