İYİ Partili Kırkpınar, Cumhur İttifakı’nda sert bir dille eleştirdi

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, Millet İttifakı’nın İzmir’deki çok iyi sonuç alacağını söyledi. 

Kırkpınar, CHP İzmir’in meclis üyesi listelerinde terör örgütüne üye olan isimler olduğu yönündeki iddialara da eştirerek, “Tunç Bey Seferihisar’da 10 sene boyunca tarımsal kalkınmayı en ile ilgili çok güzel projeleri vardır. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Terör örgütü ile işbirliği yapılıyor deniliyor. Bunlar; Habur’da var, Kandil’de var, Dolmabahçe’de var Oslo görüşmelerinde var, Diyarbakır Ofis Meydan’ında var. Terörist başı Abdullah Öcalan mektup yazıyor, bunlar bir milyon adam toplatarak orada okutuyorlar. Bunları yapan Ne CHP iktidarı ne de İYİ Parti’dir. Bu açıklamalar, panikte olduklarını İzmir’de kötü sonuç alacaklarının belirtisidir. Millet İttifakı, İzmir’de tarihi bir sonuç almaya yakın” dedi.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kırkpınar İzmir’de yapılan Millet İttifakı’nın çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunurken, Cumhur İttifakı’nda sert bir dille eleştirdi.

MİLLET İTTİFAKI İZMİR’DE ÇOK İYİ BİR SİNERJİ YAKALADI

Seçim çalışmalarını değerlendiren Kırkpınar, “İzmir’de her hangi bir sıkıntı yok. Millet işbirliği İzmir’de çok iyi bir sinerji yakaladı ve sonuçları da sandığa yansıyacaktır. Daha önce 30’da 30 ve Büyükşehir’i alacağımızı söylemiştim. Sürekli sahadayız, vatandaşlar iç içeyiz. Buradan aldığımız izlenimler de bunu destekliyor. Kendi adaylarımızla seçime girdiğimiz ilçelerde de herhangi bir sıkıntı yok.  Bundan daha önemlisi bence Türkiye’de yaratılan sinerji. Millet İttifakı bu seçimlerde çok iyi sonuçlar alacaktır” dedi.

TUNÇ SOYER’İN PROJELERİ BİZİ MUTLU ETTİ

Tunç Soyer’in 3 etapta açıkladığı projelerinin İzmir’e katkı sağlayacağını ve kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Kırkpınar şunları söyledi:

Kendisinin davetiyle birinci, ikinci, üçüncü cemre tanıtım programlarına katılma fırsatı buldum. Tunç Bey Seferihisar’da 10 sene boyunca tarımsal kalkınmayı en ile ilgili çok güzel projeleri vardır. Şimdi bu İzmir’in bütününe yansıyacak durumda.  Tunç Bey’in projeleri kendisinin de dediği gibi Aziz Bey’in yaptığını bir tık öteye taşıyacak projeler, bu da bizi çok mutlu ediyor. Ayrıca tarımsal kalkınmada İzmirlilerin yüzleri gülecek hem de çevre illerde yansımalar olacaktır.”  

“OSLO’DA HABUR’DA BİZ YOKTUK”

Millet İttifakı’nın terör örgütüyle işbirliği yaptığına yönelik iddialara ise Kırkpınar, “Terör örgütü ile işbirliği yapılıyor deniliyor. Bunlar; Habur’da var, Kandil’de var, Dolmabahçe’de var Oslo görüşmelerinde var, Diyarbakır Ofis Meydan’ında var. Terörist başı Abdullah Öcalan mektup yazıyor, bunlar bir milyon adam toplatarak orada okutuyorlar. Bunları yapan Ne CHP iktidarı ne de İYİ Parti’dir. Şimdi kalmış, aslı astarı olmayan ithamlar bulunuyorlar. Biz iş birliğini CHP’ye yaptık, imzalar atıldı, olumlu şekilde mutabakata varıldı. Bu ithamlar tamamen panik göstergesidir. Biz bunları aştık artık” dedi.

BUNLAR PANİK OLDUKLARININ GÖSTERGESİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın yaptığı açıklamada “CHP İzmir’in meclis üyesi listesinde 27 kişi terör örgütü mensubu var” sözüne değinen Kırkpınar, “Partinin Genel Başkan Yardımcılarından birisin. Bu tarz iddialarla seçime kısa bir süre kala böyle bir açıklama yapmasına anlam veremiyorum. Kendisi avukat sürecin nasıl işlendiğini iyi biliyor. İç İşleri Bakanı (Süleyman Soylu) da benzer açıklamalarda bulundu. Böyle bir durum varsa, kolluk güçleri harekete geçmelidir. Basın üzerinden tartışmanın bir anlamı yok, gereken yapılmalıdır. Bu açıklamalar, panikte olduklarını İzmir’de kötü sonuç alacaklarının belirtisidir. Millet İttifakı, İzmir’de tarihi bir sonuç almaya yakın” diye konuştu.

Kaynak: Gündeme Bakış

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri