Karşıyaka’nın hedefi 2. Lig

TFF 3. Lig play-off yarı final mücadelesinde Karşıyaka ve Derince Belediye, Antalya Titanic Mardan Stadyumu’nda karşılaştı. İlk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlanan mücadelenin ikinci yarısına yeşil-kırmızılılar etkili başladı.

. 50. dakikada Karşıyaka’nın genç forveti Doğukan İnci, Derince Belediye kalecisi Akın İsmail Köroğlu’nun müdahalesiyle yerde kaldı ve takımına penaltı kazandırdı. Penaltı atışında topun başına geçen Doğukan İnci, topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra Derince Belediye topa daha fazla sahip olsa da Karşıyaka maçı 1-0 kazandı.

Karşıyaka'da hedef 2. Lig

Bu sonuçla Karşıyaka, 3. Lig play-off finaline yükseldi. İzmir ekibi, yarı finalin diğer ayağında Esenler Erokspor’u 2-1’lik skorla deviren Turgutluspor ile eşleşmiş oldu. Karşıyaka - Turgutluspor play-off final mücadelesi 26 Temmuz Pazar günü saat 21.00’de Titanic Mardan Stadyumu’nda oynanacak. Bu sezon ligde bir kez karşılaşan iki ekibin İzmir’deki mücadelesinde kazanan taraf 2-1’lik skorla Manisa temsilcisi olmuştu. Yeşil-kırmızılılar bu maçı kazanarak, 2. Lig’e çıkmak istiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri