Mikrop Hikmet, hüngür hüngür ağladı!

SMA tip 1 Hastası Duru'ya destek olmak için  Instagram'da canlı yayına katılan İzmirli sanatçı  Mikrop Hikmet gözyaşlarına hakim olamadı

Annesi Kilo almaması için mamasına su katarak besliyor.Eğer 13 buçuk kilo olursa tedavi şansını kaybediyor.Şuan Duru bebek 12 kilo 700 gram.   İzmir'in Bornova ilçesinde SMA TİP 1 hastası 4.buçuk yaşındaki Duru için Anne Özlem Meriç sosyal medyasında canlı yayın gerçekleştirdi. Canlı yayına İzmir'in sevilen sanatçısı ve sosyal sorumluluk projeleri ile tanınan Mikrop Hikmet lakaplı Hikmet  Durmuş'u davet etti.


 
Yaklaşık 3 saat süren Canlı yayında anne Özlem Meriç minik kızı  Duruyu anlatıp sıkıntılarını paylaşınca Mikrop Hikmet gözyaşlarına  boğuldu. Duygusal anların yaşandığı yayında sanatçı Mikrop Hikmet sevenlerini ve herkesi SMA hastası olan herkese yardım etmeye ve  daha duyarlı olmaya davet etti.

Gece boyunca Duru için tanesi 25 TL olan balonlar hediye edildi. Mikrop Hikmet'in sevenleri Duru'ya nefes olmak için adeta yarıştı. Sevenleri sırayla balon hediye almaya başlayınca  Kör Cem adlı bir seveninin balon alması ve İzmirli genç işadamı Gökhan Korkut'un canlı yayına bağlanması ve destek olacağını ifade etmesi sanatçıyı gözyaşlarına boğdu. Bir süre sonra destek olanların sayısı artınca gözyaşları yerini mutluluğa umuda bıraktı.Yaklaşık 3 saat süren canlı yayında 2000 balon hediye edildi.

Anne Özlem Meriç Duruya_ses_nefesol instagram sayfasında bir açıklama paylaşarak ''  Kopkop Mikrop abimizle Durukuşa balon gecesinde REKOR 2000 balon.Emeği geçen herkese teşekkür ederim '' dedi.

Anne Özlem Meriç, '' Duru 4 buçuk yaşında SMA TİP 1 hastası.Gen tedavisi gerekiyor.Yurt dışında tedavi görebiliyor.Topladığımız para Yüzde 17  . yatağa bağlı yaşıyor. Bu hastalıktan kurtulması mümkün.Dubai ve Almany'dan tedavi için teklif aldık. Dubai Almanyaya göre daha uygun fiat verdi.Çabamız kızımızı siz kıymetli insanların desteği ile tedavi etmek'' diye konuştu.

Mikrop Hikmet ise, "Daha önce Duru Kuşumuzu evde ziyaret etmiştim. Sesine ses nefesine nefes olmak için yanında olacağım.İnşallah başka başka yayınlar yapılır ve rekor üzerine rekor kırılır" dedi. 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri