Sedat Peker, ‘Bir gün Türk Birliği’ni mutlaka kuracağız” 

Cumhuriyet’in kuruluşunun 96’ncı yıldönümünde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün miras olarak bıraktığı sözlerini hatırlatan Sedat Peker, Cumhur İttifakı’nı oluşturan tüm dava adamlarının bu mirasın hayata geçirilmesi için uğraştıklarını belirtti

İşte Peker’in o açıklamaları…

TÜM KALBİMLE KUTLUYORUM

“Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yılını tüm kalbimle kutluyorum. Büyük önderimiz Atatürk Cumhuriyeti kurarken bizlere hedef olarak Türk Birliği’ni göstermiştir.

‘Bugün Sovyetler Birliği dostumuzdur ancak yarın Osmanlı gibi ve diğer tüm imparatorluklar gibi mutlaka yıkılacaktır. Aynı dili konuştuğumuz, aynı inancı paylaştığımız ve aynı ırktan olduğumuz oradaki kardeşlerimize vakti geldiğinde yardım edebilmemiz için şimdiden çalışmaya başlamalıyız’ sözünü bizler için miras bırakmıştır.

TÜRK BİRLİĞİ’Nİ KURACAĞIZ

Bugün ülkemizi yöneten sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Cumhur İttifakı’nı oluşturan tüm dava adamları, Cumhuriyetimizin 100.  senesinde adeta Atatürk’ün bizlere miras olarak bıraktığı sözü hayata geçirmek için uğraşmaktalar. Bir gün Türk Birliği’ni mutlaka kuracağız..

BİR TEK ADAMIN…

‘Sözünü geçirmeyi ve istemesini bilen bir tek adamın ne yüksek gücü vardır.  (Voltaire)

ATATÜRK VE ERDOĞAN

Bu sözün doğruluğunu dün kurucu liderimiz büyük Atatürk gerçekleştirdi, bugün ise mevcut Başkanımız Tayyip Erdoğan başaracak.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri