Uçaksavar mermisiyle yakalanan şüpheli serbest bırakıldı

Polis ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir kişinin üzerinden uçaksavar mermisi çıktı. Emniyetteki ifadesinde, mermiyi askerden hatıra olarak getirdiğini ileri süren şahıs, serbest kaldı.

Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliğine bağlı polis memurları, şüphe üzerine sokaktaki bir motosikleti durdurdu. Kimliği öğrenilemeyen motosiklet sürücüsünün şüpheli hareketleri üzerine polis ekipleri üst araması da yaptı. Yapılan aramada şahsın üzerinden uçaksavar mermisi çıktı.

Ekipler tarafından gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki ifadesinde, uçaksavar mermisini askerden hatıra olarak getirdiğini ileri sürdüğü öğrenildi. Şahıs, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri