Sevgililer Gününe Yakışır Kutlamalar

Sevgililer Gününe Yakışır Kutlamalar

Wyndham Grand İzmir Özdilek, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgililerin romantizmi tüm derinliği ile hissedecekleri kutlama alternatifleri sunuyor.  

Carême Restaurant’ta sevgilileri canlı müzik programı eşliğinde muhteşem kutlama yemeği beklerken, Ozone Night Club ise çiftlere tadına  doyulmaz eğlenceli bir gece yaşatıyor. 

Carême Restaurant, 14 Şubat’ta Türk ve dünya mutfağının en seçkin lezzetlerinden oluşan menüsü, yemek boyunca devam edecek canlı piyano müziği ve sonrasında Korkut KAZCIN ve VIP QUARTED GROUP’un performansı ile unutulmaz güzellikte bir Sevgililer Günü kutlamasına hazırlanıyor. Ozone Night Club ise İzmir Körfezi’ne hakim manzarası, zengin aperatif menü sunumu ve  DJ Mesut’un hareketli programıyla sevgililerin gönlünü fethetmeyi bekliyor. 

14 Şubat Sevgililer Günü kutlamasını masalsı bir deneyime dönüştürmek isteyenler için de eşsiz deniz manzarasına sahip odada, kırmızı güllerle yapılmış özel süsleme, leziz ikramlar ve odada kahvaltı ile özel bir konaklama paketi de sunulan alternatifler arasında bulunuyor.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.