Sevinç, 'Hakemler bize karşı ön yargılı'

Sevinç, 'Hakemler bize karşı ön yargılı'

Misli.com 3. Lig 1. Grup temsilcisi Bucaspor 1928, son olarak Malatya Yeşilyurt BLD’yi deplasmanda yenerek zirve takibini sürdürdü. 

Bucaspor Başkanı Mehmet Sevinç yaptığı açıklamada hakemlerden dert yanarken, “Hakemler sezon başından bu yana bize karşı ön yargılı. Pozitif vakalar nedeniyle kadro kurmakta zorlanıyoruz. Ancak her şeye rağmen şampiyon olacağımızdan kuşkum yok” dedi.

Misli.com 3. Lig 1. Grup’ta Malatya Yeşilyurt BLD’yi 1-0 mağlup ederek liderlik koltuğu için yürüyüşünü sürdüren Bucaspor 1928, üst üste ikinci galibiyetini aldı. Bucaspor Başkanı Mehmet Sevinç maç sonrası yaptığı değerlendirmede, hakemlerden dert yandı. Sezon başından bu zamana kadar hakemlerin kendilerine karşı ön yargılı olduğunu belirten Sevinç, “Artık hakem hatalarını görmekten de konuşmaktan da gerçekten usandık. Verilmeyen penaltılarımız, yenilen gollerimiz derken rakiplerimizle ayrı hakemlerle ayrı mücadele içerisindeyiz” ifadelerini kullandı. “Ayrıca saha dışında da pozitif vakalar ile boğuşuyoruz” diyen Başkan Sevinç, “Artan vakalar nedeniyle kadro kurmamız bir hayli güçleşti. Bir de buna hakemler eklenince canımız çok sıkılıyor” dedi.

‘Oyuncularımız şampiyonluğa inançlı’

Malatya Yeşilyurt BLD galibiyetini değerlendiren Sevinç, galibiyeti 1928 Bucaspor Başkanı Cihan Aktaş’a, Bucaspor taraftarlarına ve Buca halkına armağan etti. Şampiyonluğa sonuna kadar inandıklarını aktaran Sevinç, “Ben bu maçta da gördüm ki oyuncularımızın hepsi şampiyonluğa sonuna kadar inanıyor. Umarım sezon sonunda tüm Türkiye’ye kupamızla birlikte şampiyonluğu armağan edeceğiz ve Bucaspor’u ait olduğu yerlere taşıyacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.