Şevval Sam ve Eda Ece’nin Muazzam Oyunculuğu 

Şevval Sam ve Eda Ece’nin Muazzam Oyunculuğu 

Aslan Sayım yazdı...

Değerli okurlarımıza merhaba

Eylül ayına girdiğimiz için doğal olarak yeni sezon diziler de yeni yayın dönemine başladı. Benim için bu sezon da favori dizim Yasak Elma. 

Başrollerinde Şevval Sam’ın olması diziyi daha heyecanlı yapan şey oldu benim için gerçekten zevk alarak izliyorum. Yeni sezon da bizi daha heyecanlı bölümler bekliyor. Özellikle Ender’in (Şevval Sam) geri dönüşü ile gerçek mücadele başlıyor. 

Eda Ece de dizide büyük rol üstlendi ama gerçekten rolünün hakkını veriyor. Bu sezon yasak elma da bir sürpriz oyuncu da var. Tuvana Türkay oda iyi bir giriş yaptı diziye bakalım Halit Şahika’nın gazabına ne zaman uğrayacak neler olacak çok merak ediyorum. 

Şevval Sam ve Eda Ece diziyi sırtlandı ve güzel gidiyor. Reytinglerde istedikleri başarıyı elde ettiler. İlk 5 e girdiler. 

Dizinin lüks bir yalı da çekilmesi ve herkesin ultra lüks kıyafetleri tercih etmeleri daha çok beğeni kazanmalarından büyük faktör.

Şevval Sam Kimdir? 

Şevval Sam, 11 Kasım 1973 yılında İstanbul’da doğmuştur. Ünlü sanatçı Leman Sam’ın iki kızından biri olan Şevval Sam, ilk ve ortaokulu Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu’nda, liseyi İstanbul Zincirlikuyu İnsaat Teknik ve Yapı Meslek Lisesi restorasyon bölümünde okudu. Yüksek öğrenimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi grafik bölümünde tamamladı. 1993-1999 yılları arasında Beşiktaş’ın efsane futbolcularından Metin Tekin ile evli kaldı ve bu evliliğinden Tarık Emir adlı oğlu bulunuyor. 1993 – 1998 yılları arasında yayınlanan Süper Baba adlı dizideki Deniz karakteriyle büyük beğeni toplayan Şevval Sam, 2006 yılında yayınladığı Sek adlı albümle de müzik kariyerine ilk adımı atmıştır.FOX TV ekranlarında yayınlanmakta olan Yasak Elma dizisinde Ender Argun karakterine hayat veren Şevval Sam, 1.65 metre boyunda 57 kilo ve Akrep burcudur. 

Eda Ece Kimdir? 

Eda Ece, 20 Haziran 1990 yılında İstanbul’da doğdu. Şişli Terakki Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünde okudu. 2011 yılında Pis Yedili dizisiyle profesyonel oyunculuk hayatına başlayan Eda Ece, “Beni Böyle Sev”, “İlişki Durumu Karışık” tv dizilerinde, “Kızım İçin”, “Kocan Kadar Konuş”, “Kocan Kadar Konuş Diriliş”, “Görümce”, “Deli Dumrul” ve “Yol Arkadaşım” sinema filmlerinde rol aldı.

Eda Ece son olarak, 2018 yılı Ocak ayında izleyiciyle buluşacak olan “Deliha 2” filminde rol almıştır. Şuan Fox Tv de yayınlanan Yasak Elma dizisinde rol alıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.