Sezen Aksu ft. Okay Barış “Konduramadım”

Sezen Aksu ft. Okay Barış “Konduramadım”

Sezen Aksu yeni şarkısı hakkında bilgiler verdi.

Bu yeni demo projesinde üstelik de tam pandemiye denk gelen süreçte sunduğumuz hüzünlü şarkılar muhtemelen içinizi kıymıştır, en azından benim içimi kıydı. J Bu nedenle bu hafta Demo 2 projesine küçük bir ara verip hareketli, hafif, neşeli ve yepyeni bir şarkı seçtim. Okay Barış ile düet yaptığımız bu şarkının adı: KONDURAMADIM. Muhtemelen bu sunumun altında başka bir yazı olacaktı ancak son anda büyük bir sürprizle karşılaştım. Normalde sürpriz sevmem pek ama bu defa sevinçten ağzımı toplayamadım resmen. Seyrettiğiniz video başta sevgili dostum Demet Akbağ olmak üzere klipteki sırayla; Zeynep Bastık, Şanışer, Simge Sağın, Murda, Ayşe Özyılmazel, Kalben, Edis, Ezhel, Mabel Matiz’in bana doğum günü hediyesi. Her birini canıma sokmak istediğim, her birinden öğrendiğim yeni bilgiler için şükran duyduğum bu güzel insanlara teşekkür yetmez elbette… Bu yüzden yüksek müsaadelerinizle bu haftanın şarkısı önce onlara gelsin, sonra ömürlük sizin zaten. J Kendinize ve birbirinize iyi bakın…

Bu arada sınavlara girecek olan genç arkadaşlara başarılar diliyorum. Koşulları değiştirmenin mümkün olmadığı bazı zamanlar vardır, rasyonel düşünce böyle zamanlarda çok önemlidir, çözüm odaklı olmak ve neden-sonuç ilişkisini doğru analiz etmek gerekir; bunu yapabilmek güdülerimizi kontrol etme imkanı da sağlar bize. Kalbim ve dualarım sizinle, sınava girdiğinizde de dua ediyor olacağım… Mevlana’nın sözleriyle bitiriyorum: “Ümitsizliğin ardında nice ümitler var, karanlığın ardında nice güneşler var…”
 
Not: Şarkımızın iki versiyonu var, bu versiyon Ozan Bayraşa’nın Rework’u. (“Rework” teknik bir terim, bir tür yeniden üretim anlamını taşıyor.)  Orijinal versiyonunu ise Okay Barış’ın düzenlemesiyle bütün müzik platformlarından dinleyebilirsiniz.  

Öpemiyom, öpüşmek yasak...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.