SGA Güvenlik ile Yaşar Üniversitesi'nden işbirliği!

SGA Güvenlik ile Yaşar Üniversitesi'nden işbirliği!

Yaşar Üniversitesi ile SGA Güvenlik, ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi için Uzaktan Portal Oluşturma, içerik yükleme ve sertifikalandırma’ protokolüne imza attı

Yaşar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (YÜSEM) üzerinden yürütülecek çalışmanın protokolü Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.M. Cemali Dinçer ve SGA Güvenlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gülşah Arıkan tarafından imzaladı. Protokol ile SGA Güvenlik personeline SGA Güvenlik A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Murat Diker tarafından uzaktan erişimle verilecek iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri için teknik alt yapı hizmet sunumu sağlanması amaçlanıyor.

Protokol töreninde konuşan Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.M. Cemali Dinçer, SGA Güvenlik ile yapacakları bu çalışma ile SGA personelinin daha etkili eğitim almasını sağlayacaklarını söyledi. SGA Güvenlik ve onun alt bünyesinde bulunan tüm şirketlerinde istihdam edilen personelin bu hizmetten faydalanacağını vurgulayan Rektör Dinçer, “SGA Güvenlik’i kaliteli hizmet anlayışı, personelin eğitimi, gelişimi ve donanımlı hale gelmesi için gösterdikleri gayret nedeniyle kutluyorum. Umuyorum bu iş birliğimiz uzun süre devam eder” diye konuştu.

ysr_9956.jpg

Eğitmenler bizden, altyapı Yaşar Üniversitesi’nden

SGA Güvenlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gülşah Arıkan ise Yaşar Üniversitesi’nin kendilerine sunacağı destekten dolayı teşekkür ederek, “Bu program sayesinde eğitimlerimiz son derece efektif ve dijital hale gelecek, sertifikalandırmayı da bu sistem üzerinden yapacağız” dedi. 

Çalışanlarına İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre SGA Güvenlik tehlikeli sınıfta yer alan işyerlerinde iki yılda bir, en az 12 saat olacak şekilde eğitim vermek durumunda olduğunu söyleyen Arıkan, “Bu eğitimler SGA Güvenlik A sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Murat DİKER, SGA Güvenlik Genel Müdür Yrd. Dr. Aşkın Demirci tarafından hazırlanıp yürütülecektir. Bu eğitimlerimizi Yaşar Üniversitesi desteği ile yapıyor olmaktan mutluyuz” diye konuştu.

Protokol imza törenine ayrıca YÜSEM Müdürü Prof.Dr. Sabah Balta Ulay, SGA Güvenlik  Operasyon Müdürü Veysel Karan Arıkan, SGA Güvenlik İş Güvenliği Koordinatörü A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Murat Diker ve SGA Güvenlik İnsan Kaynakları Koordinatörü Ahmet Gülçağ katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.