Shepard Spor Turnuvası, düzenlendi

Shepard Spor Turnuvası, düzenlendi

Özel İzmir Amerikan Koleji (ACI) Beden Eğitimi Bölümü öncülüğünde, Shepard Spor Turnuvası düzenlendi

Turnuvayı diğer yıllardan farklı kılan bir özellik de geçtiğimiz Haziran ayında genç yaşta hayata veda eden ACI 2011 mezunu Derin Erpulat anısına gerçekleştirilmiş olmasıydı. Çekişmeli geçen maçların sonucunda ev sahibi takım erkeklerde birinciliği kazanırken, kızlarda da üçüncülük kupasının sahibi oldu.

dsc_0910.jpg

Ev sahibi okulun sporcularının yanısıra Tarsus Amerikan Koleji, SEV Amerikan Koleji, Üsküdar Amerikan Lisesi, International College(IC Beyrut) ve Özel Türk Koleji kız ve erkek takımlarının yer aldığı turnuva basketbol branşında yapıldı. Maçlar, profesyonel hakemler gözetiminde lig usulü oynandı. Sporcuların sahada verdikleri mücadeleye okul arkadaşları tribünden yaptıkları tezahüratlarla destek oldu.

Turnuvanın ikinci gününde geçtiğimiz Haziran ayında genç yaşta hayata veda eden ACI 2011 mezunu Derin Erpulat’ın sınıf arkadaşlarından oluşan mezun karması, ACI öğrencilerinden oluşan karma takım ile bir gösteri maçı yaptı. Duygusal anların yaşandığı maçta genç mezun bir kez daha anılmış oldu.

didem-erpulat.jpg

SEZONA HAZIRLIK

Özel İzmir Amerikan Koleji Beden Eğitimi Bölüm Başkanı Figen Mındız, “Bu etkinlik sayesinde, katılan takımların sezon öncesi hazırlanmalarına olanak sağlamayı, okullar arası iş birliğini arttırmayı, oyuncuların branşlarında uluslararası kurallara uygun şekilde oynayabilmeleri için gerekli ortamı yaratmayı ve öğrencilerin yeni dostluklar kazanmalarına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Bu sene, genç yaşta yitirdiğimiz mezunumuz Derin’i de anmamız turnuvamızı daha da anlamlı kıldı. Böylesine güzel ve centilmenlik çerçevesinde geçen bir turnuvaya ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyuz. İki senedir Türkiye sınırlarını aşıyoruz ve ortak bir tarih paylaştığımız Beyrut Amerikan Koleji’ni de ağırlıyoruz. Katılan tüm takımlara, sponsorlarımıza ve desteklemeye gelen taraftarlara teşekkür ederiz.” dedi.  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.