Sibel Baybek artık üniversiteli bir oyuncu

Sibel Baybek artık üniversiteli bir oyuncu

Sibel Baybek. Bergama'nın gururu.  Dünün küçük yıldızı bu günün artık bir yetişkin üniversiteli genç oyuncusu oldu.

Küçük yaşlarda kamera karşısına geçen Bergama'nın  minik yıldız oyuncu Sibel Baybek, geçmısine neler sığdırmış gelin  birlikte bakalım. Yazıyorum çünkü belki bilmeyen, halen tanımayalara tanıtmak istedim.  İlk olarak Evy Baby Bebek bezi Reklam Filminde rol aldı. 

Bir zamanlar “Popomu Sallıyorum Kuru Kalıyor” dedi. Bu çocuk bezi reklamının ardından Bolu Göynük’te özel bir TV kanalında“Teröristin Kızı” adlı dizi filminde başrol oynadı. Sırasıyla Çocuk Bezi Üretici Badi Junior Firmasının 2006 katalog çekimlerini gerçekleştirdi. 

img_20210128_005207_008.jpg

-09.10.2006 Star TV’de 19 Bölüm yayınlanan “Kaybolan Yıllar” adlı dizideYeşim Büber, Saruhan Hünel,Burak Hakkı ile başrol oynadı.

-04.02.2007 Yine Özel bir TV Kanalı olan Samanyolu TV’de yayınlanan “Dilenci” adlı dizide başrol oynadı.
-12.03.2007’de Mehmet Ali Erbil ve Berna Laçin’in birlikte rol aldıkları “Yıldızlar Savaşı” dizisinde 2 bölüm başrol oynadı.

-Demet Akbağ ve Özgü Namal’ın birlikte oynadıkları O. Çocukları adlı Sinema filminde başrol oynadı.

20210128_004042.jpg

 İzmir Fuar Göl Gazinosunda düzenlenen 8-13 kategorisinde çocuklar arasında düzenlen yarışmada BYAAMİDE AGNCY-1 Güzeli seçildi. Liseyi bitiren guzel oyuncumuz Sibel Baybek,artik bir üniversite oğrencisi genc bir yetiskin. Gelecek deki basarilarin şimdiden gorüluyor.Belkide hem okulu, hem de oyunculuk yasamını birlikte surdurebilirim diyen Sibel Baybek, "Pandemi planlarımi alt üst etti" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.