SİBEL GÖKÇE  MUTLULUĞUN PİN KODU NU VERDİ

SİBEL GÖKÇE  MUTLULUĞUN PİN KODU NU VERDİ

Bir çok sektörde başarısını kanıtlayan Sibel Gökçe oyunculuk, dans, dj lik ten sonra spiritüel enerji, reiki, kundalini... sertifikaları alıp şifa dağıtıyor.

''Son günlerde karantina ve pandemi sürecinde insanlar ruhsal,maddi ve manevi çöküşler yaşamakta.Aşırı mutsuz dolayısı ile stresin tetiklediği bir çok rahatsızlıkta ortaya çıkmakta ama mutlu olursak şifayıda buluruz mutlu olmak kendi elimizde mutluluk bizi şifalandırır'' dedi.

''MUTLULUĞUN PİN KODU KARTAL KANATLARI''

''Kartallar yüksekten uçar ve görüşleri keskindir. Kendi hayatımızı kırıldığımız,incindiğimiz, dertlendiği miz, kafamızda büyütüp sürekli taktığımız sorunları yaşarken sadece sorunu düşünür ve büyüttükçe büyütülür. Siz büyüttükce sorunlar büyür negatif enerji artar  dolayısı ile mutsuz oluruz. Kendimizin farkında olursak sorunun bizi mutsuz eden şeylerin aslında çok ufak olduğunu görür ve çözüme odaklanırız. Kendimizin farkına varmak için tepeden hayatımıza bir göz atmalıyız tıpkı bir kartal gibi yüksekten keskin bakışlarla. Hayatımızı izlerken neyin karmasını yaşadığımızı gördüğümüzde çözümün de kendimizde olduğunu farkederiz ve kartalın kanatlarındaki gücü yani kendimizdeki gücü görüp direk çözüme ulaşırız dolayısı ile  mutsuzluğu hayatınızdan çıkarır ve mutlu olmayı seçeriz. Mutluluğun  pin kodu ''kartal kanatları'' diyerek sözlerini noktaladı.

img-20210506-wa0006.jpg

Youtube kanalı üzerinden enerjiyi doğru kullanma, bilinçaltı temizliği,spiritüel enerji gibi daha birçok uzmanı olduğu alanda da bilgiler vermeye başlayan Sibel Gökçe ilk videosunda DOLUNAY RİTÜELİ NASIL YAPILIR ı paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.