Sıla Özdemir, Okçulukta Türkiye Şampiyonu

Sıla Özdemir, Okçulukta Türkiye Şampiyonu

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji, yeni eğitim-öğretim yılına Çamlaraltı Anadolu Lisesi öğrencisi Sıla Özdemir’in okçuluktaki başarısıyla başladı.

Antalya’da 100. Yıl Okçuluk Tesisleri’nde Eylül ayında gerçekleştirilen 2021 Açık Hava Türkiye Şampiyonası TSP-4, bu yıl düzenlenen açıkhava organizasyonlarının sonuncusu oldu. 45 ilden yaklaşık 400 sporcunun katıldığı organizasyonda Çamlaraltılı Sıla Özdemir 16 yaşında, Kadınlar Klasik Yay Kategorisi’nde Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.

Okçuluğa 11 yaşında başlayan Sıla Özdemir, altı yıl içerisinde katıldığı tüm turnuvalarda elde ettiği başarılarla da Çamlaraltı Koleji’nin gururlandırmayı başarmış, adından sıkça söz ettirmişti.

sila-ozdemir.jpeg

BÜYÜK GURUR YAŞATTI

Öğrencileriyle gurur duyduklarını ifade eden Çamlaraltı Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Egemen Ercan, “Sıla küçük yaşlarda başladığı bu sporda büyük bir azim ve özveriyle güzel başarılara imza attı. Hem Beden Eğitimi Zümremiz hem de Çamlaraltı Ailesi Sıla’nın her zaman arkasında. Hedefini her zaman yüksek tutan öğrencimiz, katıldığı her turnuvadan ister bireysel ister takım olsun hep güzel sonuçlarla ayrıldı. Bundan hemen öncesinde Avrupa Gençlik Kupası’nda elde ettiği Klasik Yay Kadınlar İkinciliği’nin üzerine, bu kez de Yıldızlar Kategorisi’nde olmasına rağmen Klasik Yay Büyük Kadınlar Kategorisi’nde kendinden daha büyük ve tecrübeli sporcularla yarışarak Kadınlar Klasik Yay Kategorisi’nde Türkiye Şampiyonu olarak bizlere büyük bir gurur yaşattı. Çamlaraltı Ailesi olarak öğrencimizi tebrik ediyor ve akademik başarısının yanında elde ettiği spor başarılarıyla da adından sıkça söz ettireceğine inanıyoruz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.