Simge Olçun Türkiye için koşacak!

Simge Olçun Türkiye için koşacak!

İtfaiye Olimpiyatlarında ismini duyuran 21 yaşındaki Milli Atletimiz Simge Olçun, bu yılın eylül ayında itfaiye haftasında İzmir’de düzenlenecek olan Dünya İtfaiye Olimpiyatları’na son hızla hazırlanıyor.

İtfaiye Olimpiyatlarında ismini duyuran 21 yaşındaki Milli Atletimiz  Simge Olçun, bu yılın eylül  ayında  itfaiye haftasında İzmir’de düzenlenecek olan Dünya İtfaiye Olimpiyatları’na  son hızla hazırlanıyor. Milli Atletimiz Simge Olçun  olimpiyatlarda Türkiye'yi temsil edecek.
 
10 yıldır ülkemizde lisanslı atlet olarak  ismini duyuran ve en son 24-27 mayıs 2017 tarihlerinde Ukrayna'da düzenlenen Çernobil İtfaiye Olimpiyatları'nda gönüllü itfaiye sporcusu olarak Türkiye'yi 4 milli kadın sporcudan oluşan takımda  ülkemizi başarıyla temsil eden  Milli Atletimiz Simge Olçun,  bu yılın eylül  ayında  itfaiye haftasında İzmir’de düzenlenecek olan Dünya İtfaiye Olimpiyatları’nda Türkiye'yi temsil etmeye hazırlanıyor.

BİR YANDAN OKUYOR, BİR YANDAN  DÜNYA ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR!

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu'nda, Beden Eğitimi Öğretmenliği 3. sınıf öğrencisi olan 21 yaşındaki milli sporcu Simge Olçun, 10 yıldır da lisanslı atlet olarak önemli atletizm yarışmalarına başarıyla imza atmış bulunuyor.

ÇERNOBİLDE KOŞTU, TÜRKİYE’Yİ TEMSİL ETTİ

Atletizm başarıları yanı sıra, bu yıl 24-27 mayıs 2017 tarihlerinde Ukrayna'da düzenlenen Çernobil İtfaiye Olimpiyatları'nda gönüllü itfaiye sporcusu olarak Türkiye'yi 4 milli kadın sporcudan oluşan takımda temsil eden  atletizmde süperlig sporcusu olan Simge Olçun, İzmir'in ev sahipliği yaptığı Dünya İtfaiye Olimpiyatları,nda Türkiye'yi temsil etmek için son hızla hazırlık çalışmalarına çoktan başladı bile. 

İKİ ANTRENÖR EŞLİĞİNDE SIKI ÇALIŞMA İÇERİSİNE GİRDİ

 Yarışmada Türkiye adına derece yapması beklenen milli sporcu Simge Olçun çalışmalara Yaşar Korkmaz ve Orhan Özağıl'ın antrenörlüğünde son sürat devam ediyor. Türkiye'yi temsil etmekten gurur duyduğunu dile getiren Simge Olçun, tüm kadın sporcuların bu platformda yer alıp yükselebileceklerini dile getirdi. Milli sporcumuz Simge Olçun ve Türkiye'yi temsil edecek olan tüm itfaiye sporcularına şimdiden başarılar diliyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.