Sinemaseverler ‘Yol Arkadaşım 2’nin İzmir galasında bir araya geldi

Sinemaseverler ‘Yol Arkadaşım 2’nin İzmir galasında bir araya geldi

Türk sinemasının genç yıldızları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç, Yol Arkadaşım 2 filminin İzmir Optimum’da gerçekleşen galasında sevgi seliyle karşılandı. Binlerce sinemasever, genç oyuncuları yakından görebilmek için adeta birbiriyle yarıştı.

Senaryosunu İbrahim Büyükak’ın yazdığı, Bedran Güzel’in yönettiği, yapımcılığını BKM’nin üstlendiği ‘Yol Arkadaşım 2’ filminin İzmir özel gösterimi, İzmir Optimum’da yapıldı.  Kahkaha dolu filmin başrol oyuncuları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç film gösterimi öncesinde gerçekleşen söyleşide sevenleriyle biraraya geldi. Erken saatlerden itibaren ünlü oyuncuları beklemeye başlayan hayranları, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın sahneye çıkmasıyla birlikte büyük heyecan yaşadı. Türk sinemasının sevilen yıldızları İzmir’de olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtirken, binlerce hayranıyla birlikte selfie çektirerek bu büyük sevgiyi ölümsüzleştirdi. 

Yol Arkadaşım 2’ye yoğun ilgi 

Dev Ajans organizasyonuyla İzmir Optimum AVM Cinemaximum’da yapılan gala öncesi ünlü oyuncular, filmin yoğun ilgi görmesinden dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. “Seyircinin samimi ilgisi doğru yolda olduğumuzu gösteriyor” diye konuşan İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç, daha sonra filmin gösterildiği tüm salonları gezerek hayranlarını selamladı. Filmi, başrol oyuncuları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile izleyen sinemaseverler kahkahalara boğuldu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.